Axiz imbunatateste performatele camerelor HDTV PTZ de clasa medie

Seria AXIS P56 este compusă din camere de reţea dome HDTV performante şi accesibile financiar, dezvoltate pentru supravegherea oraşelor şi a mediului retail. Vârful de gamă al seriei conţine toate caracteristicile şi tehnologiile necesare unei camere PTZ (pan/tilt/zoom), inclusiv: funcţie Pan la 360º pentru o mişcare completă, senzor 1080p HDTV cu zoom optic 30x, funcţie Wide Dynamic Range, stabilizare de imagine, sunet şi multe altele, totul la un raport preț / calitate foarte bun.
Axis Communications, lider mondial în dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunță lansarea seriei AXIS P56. Cele două modele, AXIS P5635-E și AXIS P5624-E PTZ, pot fi folosite atât pentru supravegherea de exterior, cât şi de interior.
“Introducerea seriei AXIS P56 aduce cu sine un nou punct de referinţă în materie de raport calitate / preţ pentru camerele dome PTZ de clasă medie. Noile modele reprezintă alegerea optimă pentru majoritatea scenariilor de instalare în care sunt necesare camere PTZ”, a declarat Erik Frännlid, Director Product Management Axis.
AXIS P5635-E este adresată atât supravegherii de interior, cât şi de exterior, reprezentând o soluţie potrivită pentru monitorizarea eficientă a oraşelor. Camera foloseşte un senzor 1080p cu zoom optic 30x, cu care poate înregistra chiar şi cele mai fine detalii de la distanță. Datorită capabilităţii continue de Pan 360° (nu există niciun fel de obstacol mecanic), se poate realiza o repoziţionare rapidă a camerei, pentru o urmărire continuă a unui obiect sau a unei persoane.
AXIS P5635-E permite supravegherea atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. Camera integrează tehnologia unică Wide Dynamic Range – Forensic Capture (120 dB) care permite realizarea unei înregistrări optime, chiar şi în zonele foarte luminoase sau întunecate. O altă funcție de menționat este stabilizarea imaginii, realizată prin Axis Electronic Image Stabilization.
Printre funcționalitățile inteligente încorporate în AXIS P5635-E se numără detecţia audio și funcţia Advanced Gatekeeper. Aceasta din urmă permite camerei să detecteze automat un obiect într-o zonă specificată şi să mărească cu ajutorul funcției zoom acea zonă, pentru captarea atenției operatorului. Alte funcționalități video inteligente pot fi descărcate pe cameră prin intermediul AXIS Camera Application Platform. Camera suportă, de asemenea, detectarea de șocuri mecanice, putând să semnalizeze acţiunile de vandalism prin transmiterea unei alarme. Alte caracteristici ale AXIS P5635-E: audio two way, patru intrări / ieșiri configurabile pentru conectarea la dispozitive externe și un slot pentru card SD care asigură stocarea locală a înregistrărilor. Pentru alimentare camera poate folosi atât Power over Ethernet Plus (PoE+), cât și alimentarea de la o sursă externă de 24V AC/DC.
AXIS P5624-E este o cameră ideală pentru supravegherea în mediul retail, atât în exterior, cât şi în interior. Dispune de un senzor 720p cu zoom optic 18x și integrează următoarele caracteristici şi funcţii: 360° pan continuu, funcţionalitate zi/noapte cu rezultate foarte bune – chiar şi în condiţii de slabă iluminare -, Wide Dynamic Range – Forensic Capture, 120dB, Advanced Gatekeeper, shock detection, PoE+ şi slot pentru card SD.
Din punct de vedere al instalării, seria AXIS P56 este compatibilă cu portofoliul de accesorii AXIS T91B pentru montarea pe perete, pe parapet sau pe tavan. Pentru camerele acestei serii se asigură suport printr-o bază largă de aplicații software de video management prin programul de parteneriat Axis Application Development Partner Program, AXIS Camera Station și, complementar, prin AXIS Camera Companion. Camerele includ, de asemenea, suport pentru: AXIS Video Hosting System și ONVIF pentru integrarea facilă a camerelor în sistemul de supraveghere.
Seria AXIS P56 va fi disponibilă începând cu cel de-al doilea trimestru al anului curent, prin canalul de distribuție Axis.
Despre Axis
Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.
Axis are peste 1800 de angajați în 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 70.000 parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>