Cum mi-am luat teapa

Nu este vorba de o suma foarte mare, dar totusi m-am suparat ca nu mi-am dat seama din timp ca se poate intampla asa ceva. Dar sa o iau cu inceputul , iubitei mele ii place sa isi cumpere mereu bijuterii si de cele mai multe ori opteaza sa le cumpere direct din mediul online, pentru a evita cozile la magazin.

Pana in acest moment nu m-a interesat de unde le cumpara si cum mai ales ca nu erau foarte scumpe, dar cum i se apropia ziua de nastere am decis sa ii iau un mic cadou, imi aratase cu ceva timp in urma un lantisor splendid, dar fiind in graba nu m-am uitat la pret.

Am intrat pe internet, l-am gasit la o suma, ziceam eu, destul de mica si l-am si cumparat. In fine vine ziua prietenei ii dau cadoul si ea imi zice sa ii spun cu cat l-am luat. Bineinteles ca nu am acceptat, asa ca ea s-a instalat la laptop a deschis site-ul de unde isi cumpara bijuterii si mi-a aratat acelasi produs doar ca la jumatate din pretul la care il cumparasem.

Deci aveti grija ca persoanele de la care cumparati sa nu va vanda marfa la pret dublu. Nu este problema ca am pierdut niste bani deoarece era un cadou frumos, problema este a astfel de persoane se inmultesc cu fiecare zi care trece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>