Traficul pe blog

In mediul online pe zi ce trece incep sa apara din ce in ce mai multe blog-uri. Acest lucru se datoreaza cererii venite din partea celor care navigheaza pe internet. Aceasta este pe zi ce trece din ce in ce mai mare. Faptul ca din ce in ce mai multi oameni acceseaza bloguri pentru a citi articole nu poate fi decat imbucurator pentru cei care detin sau isi doresc detinerea unui blog.

De ce? Pentru ca de pe urma traficului inregistrat de un blog sau site proprietarul acestuia are de castigat. Atunci cand zic ca are de castigat nu ma refer doar la aprecierea cititorilor ci si la castiguri financiare. Suna bine, nu-i asa? Cu toate ca pare o metoda destul de simpla de a castiga bani, in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Iar pentru domenii apelati la Megahost si la fel si pentru un hosting bun apelati, tot la oferte speciale megahost.

Acesta este si motivul pentru care nu toti cei care au blog sau site castiga de pe urma acestuia. Pentru cei care inca nu au reusit sa castige bani de pe urma unui blog sau site am ales sa scriu acest articol. Astfel, in cele ce urmeaza vreau sa prezint care sunt cele mai importante metode prin care iti poti creste traficul blog-ului.

  • In momentul in care alegi numele de domeniu pentru blog-ul tau trebuie sa fii foarte atent deoarece in jurul acelui nume iti vei construi brand-ul. Astfel, acesta trebuie sa fie cat mai sugestiv pentru continutul blog-ului tau.
  • Urmatorul pas este reprezentat de contractarea unei firme de gazduire web. In acest sens iti recomand accesarea site-ului Megahost.  Doar pe acest site vei gasi oferte speciale pentru serviciile de gazduire web.
  • Din momentul in care blog-ul este functional trebuie sa te apuci sa scrii pe el, nu-i asa? Frecventa articolelor publicate reprezinta unul din cele mai importante criterii in atragerea traficului. Nu exista un numar standard de articole pe care trebuie sa le postezi insa cu cat mai multe cu atat mai bine.
  • Promovarea blog-ului reprezinta un criteriu esential pentru atragerea traficului. Retelele de socializare reprezinta cea mai buna varianta pentru promovarea blog-ului nostru.
  • Pentru a starni curiozitatea celor care vizualizeaza distribuirea articolului tau, ataseaza-i si o imagine cat mai sugestica. De asemenea si titlul articolului trebuie sa starneasca curiozitatea.

Acestea sunt doar cateva din cele mai importante aspecte de care trebuie sa tina cont un blogger. Pe langa toate acestea pentru a reusi trebuie sa dai dovada de foarte multa perseverenta si curaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>