Viata secreta a animalelor

Bragi cititori,

Astazi va prezint unul dintre filmele de animatie care mi-a atras cel mai mult atentia pana in prezent, in general nu uraresc astfel de filme. Dar cu toate acestea nu evit niciodata o invitatie la o partida de ras pe saturate si acest film este fix ceea ce am nevoie.

Saraca pisicuta este chiar mortala si imi aminteste de mine in tinerete cand mama ne atentiona ca tortul este pentru a doua zi si nimeni nu are voie sa se apropie de el.

Trailer-ul este al filmului The secret Life of pets, film realizat de producatorii Despicable Me. Ei isi propun sa va ofere informatii despre ceea ce animalutele voastre de compania fac in timpul in care voi sunteti plecati la serviciu sau in oras. Deoarece filmul va aparea in 2016 pe piata nu sunt decat doua Trailere care ne incanta prin farmecul si prin umorul de care dau dovada.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>