Depunerile de carbon, principalul inamic al motorului unui autovehicul

Depunerile de carbon din interiorul unui motor este unul dintre cei mai importanti inamici ai duratei de functionare a motorului autovehiculului. Aceste depuneri sunt periculoase pentru ca nu sunt vizibile si pentru ca afecteaza in timp, modul de functionare al motorului. Cu alte cuvinte, nu iti poti da seama ca in interiororul motorului masinii tale sunt depuneri de carbon decat atunci cand este prea tarziu. Pentru ca prevenirea este mult mai simplu de realizat si mai putin costisitoare decat tratarea, Carbon cleaner este solutia la care trebuie sa apeleze orice utilizator de autovehicul. Ce este aceasta metoda, care sunt beneficiile pe care aceasta le aduce precum si care este principiul de functionare sunt intrebari la care voi raspunde in cele ce urmeaza motiv pentru care va recomand citirea in continuare a acestui articol.

Carbon cleaner este un tratament prin care se elimina depunerile de carbon din interiorul unui motor, prelungind astfel durata de utilizare a acestuia. Prelungirea duratei de utilizare a motorului se datoreaza faptului ca prin curatarea motorului de depunerile de carbon se indeparteaza riscul aparitiei diverselor probleme. Marirea duratei de utilizare a motorului nu este singurul avantaj oferit de catre Carbon cleaner, alte avantaje oferite de catre aceasta metoda fiind urmatoarele:

  • Autoturismul devine mai prietenos cu mediul inconjurator dupa aplicarea tratamentului de curatare carbon.
  • Consumul de carburant scade simtitor;
  • Revine placerea de a conduce deoarece motorul isi recapata forta de odinioara;
  • Scade nivelul zgomotului;

Avand in vedere toate aceste avantaje, iata care este principiul de functionare al tratamentului Carbon cleaner:

  • Prin intermediul electrolizei este obtinut hidrogen si oxigen, care sunt amestecati cu un agent de curatare non chimic. Amestecul obtinut este introdus prin intermediul unei instalatii speciale in sistemul de admisie al masinii, cu scopul de a elimina depunerile de carbon din interiorul motorului. Dupa ce amestecul introdus si-a facut treaba, este eliminat prin intermediul sistemului de evacuare al gazelor.

In concluzie, intretinerea unui motor nu a fost niciodata mai simplu de realizat decat in momentul de fata, acest lucru datorandu-se tuturor tratamentelor existente in momentul de fata pe piata de profil, Carbon cleaner fiind unul dintre ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>