Angajati-va pana nu ingheata posturile!

Toata lumea stie ca exista sezoane prielnice angajarii si perioade in care angajarile ingheata pur si simplu. Posturile sunt blocate exact in perioada in care avem mai multa nevoie de bani.
Daca nu te-ai angajat in perioada verii sau in toamna, cand santierele erau deschise si sezonul turistic in floare, mai greu iarna! Daca ai fi aplicat la timp pentru unul dintre cele peste 300 de anunturi cu joburi in Cluj si te-ar fi prins iarna angajat, ai fi putut sa pui bine bani pentru Craciun si ai fi avut si pentru cadouri si pentru masa festiva.

Nu este deloc greu si nici tarziu, omule, fa-ti un dosar perfect si ia aminte la model de CV oferit de gazdele de pe platforma Infomunca! Inca se mai fac angajari ca zidar, agent de turism, manipulant marfa, diriginte sau inspector de santier, gasesti posturi dupa pregatirea ta si dupa asteptarile pe care le ai. Dintr-un salariu de 22000-30000 de lei pe luna, poti sa strangi bani pentru un Craciun imbelsugat, pentru renovarea casei, dar si pentru excursii. Cheia reusitei si a bunastarii se afla la tine.

Iata ce ai de facut:
-devino fan al platformei Infomunca si citeste zilnic ofertele cu locuri de munca
-fa-ti cont sa beneficiezi de suport gratuit si redacteaza-ti CV-ul dupa model
-aplica la cat mai multe posturi care-ti convin si sigur te va alege un angajator.
-tine legatura cu ei si indeamna-i si pe altii sa procedeze la fel cand raman fara loc de munca sau se afla in cautarea unuia.
Nimeni nu trebuie sa cada in depresie cand este concediat sau dat in somaj, ci trebuie sa actioneze in special in sezonul angajarilor ca sa se prinda cu carte de munca undeva. Cand angajarile se sisteaza si locurile de munca ingheata este deja prea tarziu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>