3 aspecte pe care nu trebuie sa le treci cu vederea cand inchiriezi o masina

In privinta serviciilor de inchirieri auto, cel mai frecvent am avut nevoie de inchirieri auto Otopeni. Nu locuiesc in Bucuresti si pentru ca am mereu treburi prin capitala, prefer cursele aeriene interne si masini de inchiriat Bucuresti. Astfel, rezolv totul simplu si rapid.

Pentru a avea o experienta cat mai placuta cand inchiriez, oriunde as avea nevoie, fie ca e vorba de servicii de inchirieri masini Cluj, Iasi, Timisoara, etc. sunt atenta la cateva aspecte.

  1. Alegerea firmei de inchirieri auto

Nu aleg la voia intamplarii. Ma interesez dinainte si aleg firma care imi inspira cea mai mare incredere. Daca firma la care apelez de obicei are masini disponibile, apelez tot la ea. Daca nu caut alta cu atentie, astfel incat totul sa fie bine. Firma de inchirieri o aleg si in functie de masinile pe care vreau sa le inchiriez. De ce? Pentru ca, de exemplu, nu toate firmele ofera servicii de inchiriere microbuze. Daca am nevoie de un microbuz, trebuie sa caut o firma cu astfel de servicii.

  1. Contractul de inchiriere

Intotdeauna citesc cu mare atentie contractul, chiar daca apelez pentru a 10 oara la firma respectiva de inchirieri. Mereu ma asigur de faptul ca am inteles tot ce scrie in contract si daca ceva nu imi este clar, cer detalii suplimentare.

  1. Starea masinii

Inainte de a semna contractul, verific starea masinii atat la interior, cat si la exterior. Daca sunt zgarieturi sau alte probleme, il informez pe responsabilul aflat la fata locului. Astfel ma asigur de faptul ca eventuale probleme care nu apar din vina mea nu sunt puse pe seama mea.

Aceste trei aspecte sunt importante si nu trebuie trecute cu vederea. Sunt insa bineinteles si altele, insa, pentru mine acestea conteaza cel mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>