Tu mai porti ceasuri de mana?

Vad din ce in ce mai putini tineri care poarta ceasuri de mana. Si mi se pare ca, desi nu ar trebui, ceasurile isi pierd usor, usor din valoare. Cred ca `valoare` e cel mai potrivit cuvant. Cred ca am uitat sa purtam ceasurile, indiferent ca vorbim de ceasuri barbatesti sau ceasuri dama, de femei sau de barbati, de copii sau adolescenti, ceasurile par a nu mai fi un accesoriu indinspensabil. Si imi pare atat de rau, pentru ca ceasurile sunt un accesoriu ce va fi mereu la moda, cel putin asa tind sa cred. Dar au aparut tot felul de device-uri care incep usor, usor sa inlocuiasca ceasul de mana clasic.

ceas-barbatesc-swiss-military-chrono-sm3013704

Daca citesti acest articol, te rog, nu lasa ceasurile de mana clasice sa `moara`. Poarta-le asa cum stii tu mai bine, dar poarta-le. Nu le lasa sa se `stinga` in dulapul cel nou din dormitor. Caci indiferent de cat de util iti este telefonul, laptop-ul sau orice alt device a mai aparut in ultimul timp ele raman fara baterie si trebuie sa fie incarcate. Si mai mult decat atat ele nu vor reusi niciodata sa aduca farmecul si eleganta pe care ceasul de mana clasic reuseste sa o aduca de fiecare data tinutei tale.

ceas-de-dama-wesse-wwl101704

Alege un ceas mecanic sau unul de tip quartz, un ceas colorat sau unul simplu… dar nu uita sa il porti si sa te bucuri de el in fiecare minut. Caci cu siguranta un ceas de mana va reusi sa atraga atentia oricui, mai ales daca este bine asortat cu restul accesoriilor sau cu restul tinutei tale.

Daca esti un impatimit al purtarii ceasului, iti multumesc sit e incurajez sa porti ceasurile indiferent de forma sau marime in fiecare zi, cum simti tu si cum reusesti tu sa il asortezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>