Cum sa alegi cel mai bun aparat de aer conditionat cu Climatico

Vara se apropie cu pasi foarte repezi si trebuie sa gasim cu totii o modalitate de a scapa de caldura. Ei bine aparatul de aer conditionat este cel mai eficient dispozitiv care te ajuta sa reduci temperatura din camera intr-un timp foarte scurt.

Primul pas in alegerea aparatului de aer conditionat este masurarea camerei in care acesta va fi amplasat. Caci in functie de dimensiunea acestuia vei alege si aerul conditionat. Spre exemplu daca ai o camera cu dimensiuni cuprinse intre 20 si 25 de metri patrati este recomandat sa alegi un aparat de aer conditionat cu o capacitate de 9.000 BTU/H. BTU este unuitatea de masura a energiei si cu cat acest numar este mai mare, cu atat capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat este mai mare, dar bineinteles ca si pretul lui va creste proportional cu capacitatea aparatului.

sistem_aer_conditionat_panasonic_climatizare_camere_server_e9-12-15-18pkea_3

Al doilea este stabilirea bugetului. Caci si acesta este un pas important. Sunt doua tipuri de sisteme de aer conditionat, unul de Tip Split – cu o singura unitate interioara si o singura unitate exterioara – acesta este cel mai comun si cel mai bine vandut. Celalalt este tipul Multi – Split acesta are o singura unitate exterioara si mai multe interioare, dar chiar daca acesta va ajuta sa salvati mai mult spatiu, nu acelasi lucru putem spune si despre banii dumneavoastra. Caci acest tip de sistem este mai scump decat cel de tip Split.

Daca inca nu ai gasit un loc de unde sa iti achizitionezi aparatul de aer conditionat perfect pentru casa ta iti recomand cu mare drag site-ul celor de la Climatico. Au preturi foarte bune, o gama variata de produse, iti ofera suport tehnic, consiliere, livrare rapida si mai ales montaj autorizat. Este foarte important ca montajul aparatului de aer conditionat sa fie realizat de profesionisti pentru a exitat posibilele daune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>