Dispozitive utile de la Sanco Grup

Zi de zi folosim numeroase dispozitive carora nu le dam prea multa importanta. Pe unele dintre acestea le folosim poate ca doar de cateva ori pe luna sau chiar pe an. Nu de foarte mult timp, un dispozitiv mi-a captat atentia, unul care poate fi folosit atat in industrie cat si in uzul casnis, o imprimanta etichete.

Ce este o imprimanta de etichete? Asta m-am intrebat si eu cand am auzit. Prima data m-am gandit ca ar fi o imprimanta ca oricare alta, dar dupa nume trebuia sa fie ceva mai mult. Asa ca am inceput sa ma informez pentru a afla in scurt timp ca nu este nimic altceva decat un mic dispozitiv pr care l-ai putea cara cu tine peste tot, unele modele asemanatoare unui cititor de coduri de bare. De la un model la altul, capacitatile de printare difera. Anumite modele folosesc cartuse in timp ce altele folosesc imprimare termica. Acestea din urma au capacitatea de a printa textul dorit pe mai multe materiale decat o imprimanta normala de etichete.

Putem utiliza o astfel de imprimanta de etichete pentru o multitudine de sarcini acasa, la locul de munca sau in orice alt loc. Putem creea etichete cu ajutorul carora sa clasificam ceva dupa nume, dupa data, dupa model. Il pot folosi chiar si copiii pentru a-si creea abtipilduri personalizate sau pentru a realiza proiecte pentru la scoala. Pe de alta parte, in cazul imprimantelor destinate in special utilizarilor industriale, in magazine, centre comerciale, fabrici, acestea sunt ceva mai scumpe iar capacitatile de printare sunt mult mai bune decat in cazul uneia pe cate o putem utiliza acasa. Acestea sunt desigur si mult mai complexe dar utilizeaza tot procedeul de printare termica. O astfel de imprimanta poate fi conectata si la PC, crearea etichetelor fiind astfel si mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>