Vacante in Bulgaria

image

 

In ultimii ani tot mai multi romani isi indreapta atentia catre litoralul bulgaresc sau chiar cel al grecilor, in detrimental litoralului romanesc. Dar e de la sine inteles si de ce, litoralul tarii noastre arata in ultimul hal si pretul in timpul sezonului estival sunt extraordinar de mari. Nu am inteles niciodata de ce nu reusim sa ne promovam litoralul nostru la fel ca bulgarii, grecii si alti care stiu sa se promoveze. Plus ca preturile pentru un sejur in Bulgaria sunt mult mai mici, decat cele de la malul marii noastre.

Dar sa revenim la vacantele in Bulgaria. Toate agentiile de turism au oferte bulgaria la preturi care mai de care mai accesibile si plaje mult mai curate decat ale noastre.

Bulgaria are foarte multe optiuni in ceea ce priveste statiunile turistice. Cele mai populare sunt Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Albena, Nessebar si Constantin si Elena.

Sa nu va asteptati sa gasiti sosele foarte bune, starea lor este foarte asemanatoare cu cea a soselelor de la noi. Dar macar cand ajungi acolo stii ca apa este curata, preturile foarte bune si ca poti sa te distrezi asa cum ar trebui. De asemenea trebuie sa fii atent sa ai la tine toate actele valabile, vignieta. Aceasta trebuie sa fie lipita in coltul de jos din dreapta al parbrizului. Este foarte important sa fie acolo.

Indiferent in ce statiune turistica alegeti sa mergeti sunt sigura ca va veti simti bine si ca veti cheltui mult mai putini bani decat pe litoralul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>