Incepe-ti sezonul distractiei alaturi de artistii preferati

”Old Blacks, Rock & More” este un adevarat maraton de muzical live care va dura mai bine de 7 ore si care combina mai multe genuri muzicale. Iabilet.ro pune la dispozitie bilete incepand de la 65 de lei, pretul la intrare in ziua concertului fii ceva mai mare, 99 de lei.

 

Printre trupele care vor pasii pe scena ”Old Blacks, Rock & More” la Arenele Romane pe 25 Mai, pe langa trupele alese sa deschida concertele, se numara trupe de renume care au facut si fac istorie in industria muzicala de calitate a romaniei.

 

Veteranii de la Iris, legende ale rock-ului de calitate Romanesc vor fi prezenti la datorie cu cele mai bune piese ale lor care I-au consactrat cum ar fi “Floare de Iris”, “Baby”, “Sa nu crezi nimic” si multe altele.

 

De 22 de ani, ce mai populara trupa de alternativ din Romania, Vita de Vie vor da “sunetul mai tare” pentru toti iubitorii acestui gen muzical.

 

Cine iubeste folclorul reinventat nu trebuie sa lipseasca ce la acest eveniment la fel cum nici Subcarpati nu vor lipsi si aduc in prim-plan ideea ca este important sa ne conectam la originile noastre.

 

Trooper, formatie de rock care de peste 20 de ani au cantat cot la cot alaturi de greii muzicii de calitate din Romania isi vor face simtita prezenta prin muzica de buna cu care ne vor incanta pe toti.

 

Ia-ti prietenii si hai ne vedem impreuna cu artistii favoritii la prima editie a festivalului ”Old Blacks, Rock & More” care este organizat de Sprint Media Group şi JB Parker si comunicat de HTag PR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>