RAZER ANUNȚĂ PANTHERA EVO, VERSIUNEA ÎMBUNĂTĂȚITĂ A POPULARULUI ARCADE STICK, RAZER PANTHERA

Razer și-a unit forțele cu fanii jocurilor cu lupte pentru a îmbunătăți cel mai bine vândut arcade stick, concentrându-se pe îmbunătățirea preciziei, respectiv extinderea durabilității și a opțiunilor de individualizare

BUCUREȘTI, 6 august 2018 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit Razer Panthera Evo, conceput pentru a reconfirma suportul pentru comunitatea pasionaților de jocuri cu lupte și pentru a extinde oferta de controllere arcade de înaltă calitate care-i stă la dispoziție.

Noul Razer Panthera Evo reprezintă următorul pas în evoluția popularului arcade stick, Razer Panthera, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume alături de cei mai eminenți reprezentativi ai comunității de pasionați de jocuri cu lupte.

Noul arcade fighting stick se bazează pe multiplu premiatele switch-uri RazerTM Mechanical, având un design îmbunătățit și incluzând o ieșire pentru căști. Noul Panthera Evo, la fel ca predecesorii săi, va putea fi complet personalizabil, inclusiv imaginea care decorează partea superioară a controller-ului.

Razer Panthera Evo a debutat la Evo 2018, cel mai mare eveniment din lume dedicat jocurilor cu lupte.

Noul design este testat extensiv cu ajutorul lui Xian Ho Kun, jucător profesionist de talie mondială din cadrul Team Razer și a lui Kenny Omega, un jucător faimos pentru performanțele sale, astfel încât producătorul să se asigure că arcade stick-ul răspunde celor mai ridicate așteptări legate de performanțe și durabilitate.

Noul controller a fost conceput să îmbunătățească precizia oferită, rămânând fidel tradiției Razer și oferind cea mai bună performanță din clasa sa, fiind adresat atât jucătorilor profesioniști, cât și celor mai pasionați fani amatori ai jocurilor cu lupte.

Pentru mai multe informații despre nou generație de fighting sticks dezvoltate de Razer, vizitați  http://www.razer.com/razer-panthera-evo.

Preț:   199.99 USD/199.99 Euro

Disponibilitate:   
Razer.com – sfârșitul lui 2018
La nivel global – sfârșitul lui 2018

Caracteristicile principale:

  • Butoane bazate pe tehnologia Razer™ Mechanical Switches
  • Posibilitatea personalizării imaginii de fundal și a culorilor de pe controller
  • Ieșire audio de 3.5 mm pentru căști, compatibilă cu PS4
  • Design cu opt butoane Vewlix și manetă Sanwa
  • Cablu ranforsat de 3 m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *