Prima impresie conteaza. Poarta butoni personalizati pentru a face un statement clar

Cu siguranta ai auzit de expresia “Ai doar o sansa pentru a face o prima impresie buna”. Poate ca de acum suna a cliseu, insa exprima la fel de mult adevar ca intotdeauna. Asadar, cand iti pui un costum elegant, o cravata scumpa si o pereche exclusivista de butoni, ce impresie crezi ca vei face celorlalti?

Presupun ca asta depinde de tipul de butoni pe care il alegi in accesorizare, bineinteles. La fel ca restul vestimentatiei, si ce hotarasti sa asortezi la camasa ta favorita spune multe despre tine si personalitatea ta. Prin adaugarea unui set minunat de butoni personalizati la mansetele camasii, deja spui multe lumii despre persoana care esti. Mai exact, ca esti cineva care tine la bunul gust si la micile detalii care fac diferenta.

Insa, ce altceva mai exprima alegerea accesoriilor masculine la tinutele tale?

Ce fel de statement faci cu ajutorul unor butoni personalizati marca Felicity Store?

butoni-de-camasa-din-lemn-5290

Uite cateva declaratii personale care sunt exprimate mult mai facil in fata celorlalti prin simpla accesorizare a vestimentatiilor tale cu butoni eleganti.

In mediul office sau la interviu

Stii cat de importanta este prima impresie atunci cand mergi la un interviu de angajare. Te pregatesti zile in sir si iti examinezi la fel de atent si tinuta, ca si vorbele si CV-ul. Vrei sa arati inteligent si serios, gata de a lua cu asalt noi sarcini si a duce la implinire deadline-uri impuse. In cazul acesta vei purta piese vestimentare adecvate care sa reflecte aceasta ocazie formala.

O pereche eleganta de butoni din argint marca Felicity Store ar putea sa te propulseze pentru jobul dorit. Poarta ceva minimalist, discret, dar totusi elegant, pentru a impresiona prin prezenta si stil. Si tinuta conteaza la fel de mult ca si ceea ce spui.

In viata de zi cu zi

Poti alege sa porti butoni camasa clasici sau butoni personalizati pentru a-ti exprima cel mai bine stilul personal. Daca nu esti tu cel care vrea sa copie tendintele momentului doar pentru a fi la moda, inseamna ca un design clasic te defineste cel mai bine Pentru asta alege butoni de camasa eleganti, atemporali, de la Felicity Store.

Daca in schimb iti place sa fii tu cel care revolutioneaza moda, inseamna ca adopti stilul original, smart-chic. Pentru asta, cele mai potrivite accesorii masculine de la Felicity sunt acei butoni personalizati cu initiale, nume sau statement clar. Altii vor incerca sa iti copie marca personala, insa nu vor reusi niciodata. Butonii de la magazinul online din Cluj sunt handmade si originali, fiecare dintre acestia avand caracteristici unicat, ce ii diferentiaza cu mult de alte modele de pe piata.

In tendinte

Iti place sa te imbraci la patru ace cat mai des. De fapt vanezi acele momente in care iti poti afisa stilul rafinat, pentru ca asa te simti tu cel mai bine. Mai inseamna ca iti plac lucrurile de calitate, ce sunt si elegante si rezista bine in timp. Iar la costumul tau croit pe masura si la camasa din material fin, se potrivesc cel mai bine butoni de calitate superioara sau chiar butoni extravaganti, care sa faca un statement clar despre persoana ta.

La Felicity Store iti poti gasi setul potrivit de accesorii masculine care sa graiasca pentru tine si care sa iti complimenteze cu stil tinutele chic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>