Si femeile singure au dreptul la viata intima

Este atat de bine ca societatea si oamenii au evoluat si nu mai au ochelari de cal ca pe vremuri! Imi amintesc cum se vorbea in micutul meu orasel de munte de doamna doctor X ca ”are barbat la curent”.

O spuneau cu dezaprobare si femeile din satul in care m-am nascut, aflat la vreo 10 kilometri de orasul cu pricina in care ”pacatoasa” din cauza careia nu mai ploua o ducea bine cu barbatul ei necuvantator la curent!!!

Astazi, o femeie singura are libertatea sa intre pe site-ul oficial al celui mai aprovizionat sex shop online si sa isi aleaga de acolo ce considera ea ca o face fericita.

Jucariile sexule pentru femei sunt sigure 100%, nu sunt „insurate” si nu vorbesc despre ce vad si ce aud. Mai adaugam faptul ca dupa utilizare nu iei pilula de a doua zi si nu iti faci testul de sarcina si am demonstrat deja ca sunt ideale pentru femeile singure.

DomiNcopy-300x300

De fapt „barbatii la curent” sunt vibratoare  realistice, pe care le poti alege la dimensiunea dorita, care sunt mereu gata de actiune si care nu te lasa cu o sarcina nedorita. Un vibrator nu te inseala niciodata cu alta femeie, nici nu se grabeste sa te lase cu ochii in soare, cand iti este lumea mai draga!

Cu ce poti completa lista? Cu jucarii sexuale pentru femei cum ar fi bilele pentru vagin si stimulator sex oral. Tot ce comanzi de pe site-ul magazinului Lovebuz.ro este confidential, iar pachetul este livrat la domiciliu cu cea mai mare discretie.

Probabil ca lumea exagereaza si acum in ceea ce priveste sex shopurile si obiectele care se pot comanda de aici, dar ce-ti pasa de gura lumii?

Nimeni nu va sti de ce esti mereu satisfacuta, de ce ai zambetul pe buze, cand colegele tale stau cu sufletul la gura sa vada daca le mai vine ciclul luna aceasta si se plang ca nu a fost cel putin o partida grozava.

Decat o relatie pasagera sau o relatie cu un barbat insurat sau implicat intr-o relatie serioasa, mai bine iti comanzi jucarii sexuale de pe internet si nimeni nu va vorbi despre tine.

P.S. despre doamna doctor se pare ca zvonul a fost raspandit de catre femeia care ii facea curatenie prin casa si a gasit obiectul minune…Ma intreb, daca nu l-o fi incercat si ea din curiozitate???

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>