RAZER RIPSAW HD TE AJUTĂ SĂ REALIZEZI CELE MAI CAPTIVANTE STREAMURI

Noua placă de captură oferă posibilitatea înregistrării la 1080p Full HD cu o rată de 60 de cadre pe secundă, încorporând și opțiunea de 4K pass-through pentru gaming

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial a anunțat Razer Ripsaw HD, o placă de captură externă compatibilă cu multiple platforme, care înregistrează în rezoluție HD și oferă throughput 4K pentru a putea realiza streamuri high definition.

Înregistrări și transmisii în direct la cea mai bună calitate cu Razer Ripsaw HD

Razer Ripsaw HD este o placă de captură externă cu dimensiuni compacte, care include caracteristici tipice echipamentelor profesionale, fiind concepută pentru a răspunde la nevoile celor mai exigenți streameri, care au nevoie de un framerate crescut, video detaliat și audio clar. Înregistrările se fac la rezoluție 1080p Full HD cu o rată de 60 de cadre pe secundă, Ripsaw HD fiind ideal atât pentru captură de gameplay, cât și pentru efectuarea de transmisii în direct.

Ripsaw HD încorporează opțiunea de passthrough 4K la 60 FPS, care le permite utilizatorilor să se bucure de cele mai noi jocuri în rezoluții ultra-high, împărtășind în același timp experiența cu audiența lor la o rezoluție 1080p Full HD cu o viteză fluidă de 60 de cadre pe secundă.

“Extinzând gama noastră de produse destinate celor care fac streamuri și transmisii live prin lansarea Ripsaw HD, le oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a înregistra și transmite cele mai noi jocuri în rezoluție HD și cu un framerate ridicat atât de pe PC, cât și de pe console,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO Razer. “Spectatorii vor fi încântați de stream-urile Full HD, în timp ce streamerii se pot bucura de jocuri în toată splendoarea lor datorită pass-through-ului 4K.”

Ripsaw HD poate fi folosit de utilizatorii de PC, dar și de cei de console, datorită utilizării unei intrări și a unei ieșiri HDMI și a unei conexiuni USB 3.0. Capacitățile de mixaj audio ale plăcii de captură le permit streamerilor să transmită atât sunetul jocului, cât și sunetul microfonului propriu prin intermediul Ripsaw HD, fără latență și fără probleme de sincronizare. Intrarea audio permite utilizarea unui microfon pentru două calculatoare (în cazul unui setup de tip calculator de gaming + calculator de streaming), ceea ce elimină nevoia de a realiza setupuri complicate de mixaj hardware sau software pentru a permite utilizarea aceluiași microfon atât pentru comunicațiile din joc, cât și pentru transmisiunea live.

Prin includerea Ripsaw HD în gama de produse inovatoare proiectate de Razer pentru cei care realizează transmisii în direct sau înregistrări de gameplay, gamă care include printre altele Razer Kiyo, prima cameră dezvoltată în mod special pentru streameri, cu iluminare încorporată, și Seirẽn Elite, microfonul de streaming ce include un limiter vocal pentru a nu lăsa momentele zgomotoase să devină deranjante, Razer oferă soluții avansate pentru toate nevoile legate de procesul de streaming, pe toate platformele.

DESPRE RAZER RIPSAW HD

Specificații tehnice

  • Rezoluția maximă de înregistrare: 1080p 60 FPS fără compresie
  • Interfață: un singur USB 3.0
  • Intrare video: Digital – HDMI 2.0
  • Intrare audio: Digital – HDMI
  • Intrare audio Mix-in: 3.5 mm Mic-in / 3.5 mm Aux-in
  • Ieșire audio: HDMI 2.0
  • Rezoluție Pass-Through maximă: 2160p60
  • Alte rezoluții compatibile: 2160p, 1080p, 1440p, 720p, 480p
  • Accesorii incluse: cablu cu mufe USB3.0 Type C și Type A , cablu HDMI 2.0, cablu audio cu jack de 3.5 mm

COMPATIBILITATE

Compatibil cu aplicațiile Open Broadcaster Software, Mixer, Streamlabs, XSplit, Twitch și YouTube.

Preț și disponibilitate

Prețuri de la 169.99€

Razer.com –  începând cu 11 aprilie 2019
La nivel global -începând cu trim. II 2019

Pentru mai multe detalii vizitați razer.com/gaming-broadcaster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *