Utilaje agricole Claas si piese pentru acestea

Claas este unul dintre cele mai cunoscute si totodata cele mai bune brand-uri de utilaje agricole. Eu unul il recunosc cel mai bine dupa combilele agricole pe care le produc. Locuind la tara pentru multi ani, am invatat de mic care e treaba cu munca la camp si cum functioneaza multe utilaje agricole.

Si la asociatia agricola de la noi din sat avem in prezent cateva utilaje Claas, care au reusit sa faca diferenta in ceea ce priveste productivitatea. Comparativ cu cele vechi acestea sunt mai puternice, mai rapide si mai fiabile. Desi costa mai mult reprezinta o investitie foarte buna. Piesele lor nu se uzeaza si nu se defecteaza atat de repede iar inlocuirea se poate face si mai rapid. Acest lucru a fost gandit special pentru a nu stopa foarte mult procesul in care se afla.

O reprezentanta Claas poate fi gasita abia intr-un judet alaturat, care este ce-i drept destul de departe. Dar exista si alte metode prin care cei care au nevoie de piese de schimb le pot obtine mai usor si la un pret convenabil. Site-ul Piesemasiniagricole.ro, o platforma online prin care utilizatorii pot cumpara si vinde diverse piese pentru masini si utilaje agricole. Aici am gasit si eu acum ceva timp piese combina Claas pentru cineva de la mine din sat. Mai exact un mecanism care ajuta la ridicarea plantelor inainte ca acestea sa fie taiate de acele cutite. Totul a decurs rapid si in 2 zile a primit ridicatorul.

In prezent este si in cautarea unui corp inodator Claas pentu o masina de facut baloti. Fiind aproape de sezonul in care se incepe treieratul graului vrea sa fie pregatit si sa nu aiba parte de surprize neplacute. Pentru moment am gasit cateva oferte destul de bune si in scurt timp o sa si alegem una dintre ele. Cu siguranta ca va gasi ceea ce are nevoie pe acest site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *