HUAWEI anunță o campanie exclusivă de precomandă pentru HUAWEI Mate 30 Pro

Oferta speciala HUAWEI Mate 30

La achiziționarea vârfului de gamă, primii 100 de clienți beneficiază de o pereche de

Huawei Freebuds 3 cadou

 

București, 15 ianuarie 2020 – HUAWEI a anunțat perioada de precomandă, în ediție limitată, a HUAWEI Mate 30 Pro, care va avea loc în intervalul 15-29 ianuarie. Astfel, 100 de vârfuri de gamă vor fi disponibile pentru România, prima dată de ridicare fiind 1 februarie. La achiziționarea acestora, clienții vor primi și o pereche de Huawei Freebuds 3 cadou.

Modelul care va face parte din campanie este HUAWEI Mate 30 Pro 4G Dual SIM,  8GB+256GB, în culoarea Space Silver. Produsul va beneficia de o garanție de 6 luni pentru ecran spart.

Comenzile vor putea fi ridicate doar din București, din magazinele: Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City, Huawei Brand Shop AFI Cotroceni, Huawei Customer Service Center București precum și o serie de magazine partenere din Băneasa Shopping City, Promenada Mall, Mega Mall și altele. Toate detaliile sunt disponibile pe pagina de precomandă și pot fi găsite aici: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/mate-30-pro-precomanda/.

HUAWEI Mate 30 Pro este echipat cu un sistem LEICA Quad Camera, printre care o cameră foto supersensibilă de 40 MP, o cameră cinematică de 40 MP, o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime. Camera supersensibilă este echipată cu un senzor foto de tip RYYB oferind o sensibilitate la lumină excepțională pentru fotografii realizate în lumină foarte slabă. Camera cinematică este dotată cu un senzor mare de 1/1,54 inci și suportă captarea videoclipurilor 4K 60 FPS time-lapse ultra-wide, precum și înregistrarea la 7680fps pentru videoclipuri ultra-slow motion.

HUAWEI Mate 30 Pro (2)

Mai multe detalii despre produs se găsesc aici: https://consumer.huawei.com/ro/phones/mate30-pro/.

Evoluție semnificativă, performanță și eficiență energetică

Kirin 990 s-a perfecționat semnificativ în ceea ce privește performanța generală și eficiența energetică, fiind cel mai avansat procesor creat de Huawei, realizat pe arhitectura 7nm. Viteza mare, latența scăzută, timpul de utilizare mare și capabilitățile puternice de procesare a imaginilor pot să fie toate trăite cu HUAWEI Mate 30 Pro. Kirin 990 are performanțe cu până la 20% mai bune și eficiență energetică cu până la 30% mai mare. Arhitectura complet nouă a Big-Core plus Tiny-Core NPU îmbunătățește masiv capabilitatea inteligenței artificiale, AI, pentru viața dumneavoastră inteligentă.

Display Horizon, ecran nesfârșit și orizonturi extinse

Extinzându-se din margine în margine, ecranul ultra-curbat lărgește orizontul pentru o experiență de vizionare captivantă. Sticla curbată la unghi de 88 de grade oferă o atingere naturală și o senzație plăcută în palmă. Mai mult decât o lucrare de artă, este un echilibru între estetică și confort.

Marginile ultra-curbate ale ecranului oferă o zonă mai largă pentru interacțiuni, înlocuind și butoanele fizice pentru un design perfect. Datorită acestei interacțiuni inovatoare cu atingere laterală, utilizatorul poate regla în mod natural volumul sau se poate bucura de comenzi cu patru degete pentru jocuri.

HUAWEI Mate 30 Pro

Superîncărcare HUAWEI, oricând, oriunde

Încărcarea devine o simplă acțiune care poate fi încheiată într-un timp scurt. Cu sau fără cablu, acasă sau în mașină, utilizatorul se poate bucura de încărcare foarte rapidă de tip SuperCharge 40W fiind, astfel, pregătit pentru următoarea provocare.

Plăcerea stă în detalii

Noile culori Always on Display se schimbă cu timpul. Fonturile de titlu mai mari și spațiul mai mare creează aspectul elegant al unei reviste. Cu adoptarea paletei Morandi, EMUI10 este mai atractiv și mai elegant.

Modul dark, pentru ochi odihniți

În locul simplei inversări de alb și negru, testele antropocentrice efectuate în laborator au furnizat o referință incontestabilă pentru selectarea celui mai confortabil contrast de culoare și a celei mai confortabile gradări în modul dark. Acest design antropocentric întunecat poate evita stimularea extremă a luminozității, pentru a oferi o experiență de lectură mai confortabilă și mai captivantă.

Senzori cu stil

Camera frontală, camera 3D cu senzor de profunzime și senzorul de gesturi detectează caracteristicile faciale și mișcarea mâinilor. Cu aceste informații în timp real primite dar și cu ajutorul nucleelor de Inteligență Artificială (AI NPU), multe comenzi precum deblocarea, glisarea și capturile de ecran pot fi executate rapid atunci când utilizatorul se uită la ecran sau, pur și simplu, mișcă mâna.

Colaborare multi-screen

Cu o simplă atingere, telefonul inteligent și laptopul se vor transforma într-un super dispozitiv „UNIC”, chiar și fără conexiune la Internet. Redarea muzicii sau editarea fișierelor se continuă automat pe laptop. Ecranul telefonului apare pe laptop și astfel se poate face drag and drop cu fișiere între dispozitive și se pot edita fișiere pe laptop, în timp ce se pot trimite mesaje de pe smartphone, folosind aceeași tastatură și același mouse. Această colaborare între dispozitive ușurează viața și munca.

Pune preț pe securitate

Utilizarea verificării faciale și cu amprentă digitală pentru a debloca telefonul este o protecție elementară. Prin blocarea aplicațiilor, confidențialitatea și proprietatea pot fi protejate de la nivel de aplicație. Sistemul sigur, al cărui microkernel a atins CC EAL 5 +, separă informațiile de identificare biometrice și informațiile financiare de sistemul de operare public al tuturor aplicațiilor. EMUI10 oferă servicii de securitate esențiale și complete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *