Lalelele sunt incluse in topul celor mai frumoase 7 flori din lume

#6

 

Daca vrei sa cumperi flori superbe, flori OkFlora te asteapta cu cele mai frumoase buchete si aranjamente. Iti prezentam topul celor mai frumoase 7 flori din lume pe care le poti alege pentru buchetele pe care le oferi.

Lalele

Lalelele sunt flori superbe si delicate care apar primavara. Au un miros discret si sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri. In plus, pot fi gasite in mai multe culori, lalele galbene si rosii fiind considerate clasice. Oferind buchete de lalele in timpul primaverii persoanelor dragi, le vei dovedi cu siguranta ca te gandesti la ele si ca vrei sa le aduci bucuria primvarii in casa.

Pasarea paradisului

Aceasta floare este originara din Africa de Sud si este foarte spectaculoasa. Avand cele mai vibrante culori, floarea aceasta nu are miros, insa ramane la fel de atractiva. Culorile dominante sunt albastru si galben iar unele specii au si tuse rosii. Este foarte populara ca planta de casa si este floarea preferata pentru climatele calde oferind multa lumina naturala.

Floarea pasiunii

Floarea pasiunii este planta tipica pe care o gasesit pe marginea drumului si este o vita de vie perena cu 50 de specii. Aceasta floare face parte din familia Passifloraceae si evidentiaza cele mai placute nuante de albastru si de violet albastru. In timp, pacientii holisti au dovedit ca planta are si o valoare medicamentoasa crescuta. Aparent aztecii foloseau floarea pasiunii pe post de sedativ si calmant.

Petunia neagra

In general, petuniile sunt considerate flori foarte populare. In general, au culori vii de roz si violet, labastru si alb si sunt cultivate in gradina in timpul primaverii. Unica si absolut uluitoare, tonurile negre sunt absolut speciale. Petuniile emit cel mai frumos miros si au puterea de a infrumuseta orice fel de mediu mohorat.

Canna

Adesea numit si crinul canna aceasta floare frumoasa are cel mai interesant si fascinant aspect tropical. Este inclusa de obicei in buchete flori deosebite si este foarte apreciata. Se prezinta in culori diferite si cu frunze imense in forma de paleta. Infloreste la finalul primarii si continua sa existe pana iarna, fiind usor de crescut si de ingrijit. In ceea ce priveste culorile, exista flori galbene, rosii si portocalii.

Lacramioare

Lacramioara este o floare foarte parfumata, originara din Europa si Asia. Aceasta planta este perena si formeaza colonii extinse prin imprastierea tulpinilor subterane cunoscute sub numele de rizomi. Tulpinile se numesc samburi si au aspectul unor clopote mici si albe. Momentul perfect al anului pentru ca acest crin sa infloreasca este primavara tarziu si florile sunt de cele mai multe ori cultivate afara. Datorita aspectului sau special, aceasta planta este foarte apreciata in aranjamente florale.

Toate aceste flori sunt superbe si interesante si merita cu siguranta toata atentia din partea persoanelor care vor sa ofere flori superbe. Sunt incluse in unele dintre cele mai interesante buchete, cu forme si dimensiuni diferite, astfel incat sa se potriveasca oricarui eveniment sau moment special.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *