Conceput să reziste și mai mult: Nokia G11 și G21 combat anxietatea încărcării telefonului și au de două ori mai multe actualizări de securitate[ Începând de la lansarea globală, Nokia G11 primește 36 de actualizări de securitate în total. Alte smartphone-uri din aceeași categorie de preț primesc, în medie, până la 16 actualizări de securitate pe parcursul ciclului lor de viață.

  • Love it: o durată de viață a bateriei de până la trei zile și noul mod Super Battery Saver dezvoltat de către HMD Global vă oferă o mai bună longevitate a bateriei față de soluția standard Android
  • Trust it: De două ori mai multe actualizări de securitate decât concurența pentru a ajuta la protejarea datelor importante, plus acces gratuit la ExpressVPN timp de 30 de zile pentru siguranță suplimentară
  • Keep it: Dezvăluirea noului design de telefon Nokia pentru 2022, dând tonul pentru un nou val de dispozitive fiabile și durabile pentru acest an

 

București, 14 februarie 2022 – HMD Global, compania care deține licența Nokia pentru telefoane, anunță astăzi două noi terminale din seria G, Nokia G11 și Nokia G21. Telefoanele clasice Nokia erau faimoase pentru longevitatea bateriei, iar noile smartphone-uri accesibile Android nu fac excepție de la regulă, cu o impresionantă autonomie a bateriei de până la trei zile și noul mod Super Battery Saver, dar și pentru actualizările de securitate fruntașe în clasa lor de dispozitive.

Nokia Go Earbuds 2 Pro

„Continuăm să ridicăm ștacheta în segmentul mid-range, oferind tehnologie accesibilă, sigură și competitivă pentru toți. Sunt încântat să dezvălui doi noi eroi din seria noastră G, Nokia G11 și Nokia G21. Cele două dispozitive simbolizează durabilitatea și durata de viață a bateriei pentru care telefoanele Nokia au devenit celebre cu toți acești ani în urmă. Acest lucru, combinat cu cele mai bune software-uri Android și cu mai multe actualizări de securitate decât concurența din această categorie de preț, ne consolidează viziunea pentru 2022 și mai departe – în timp ce continuăm să construim telefoane care durează mai mult”, a declarat Florian Seiche, CEO HMD Global.

 Nokia Wireless Headphones

Protecție de neegalat pentru tehnologia mobilă care durează mai mult

De două ori mai multe actualizări de securitate decât concurența pentru a ajuta la păstrarea datelor importante protejate – Nokia G11 și Nokia G21 vor funcționa perfect în fundal pentru a vă proteja, astfel încât să vă puteți desfășura ziua fără griji.

Introducerea modului Mask pentru smartphone-urile la prețuri accesibile – disponibilă pentru prima dată pentru seria G, se asigură că fluiditatea deblocării faciale nu este niciodată întreruptă. Păstrați-vă datele în siguranță cu sau fără mască de protecție. Terminalul este de asemenea pregătit pentru Android 12, astfel încât să aveți mereu acces la cele mai noi funcții și un smartphone pe care îl puteți păstra mai mult timp. 

Sprijinit de parteneri lideri în industrie pentru experiențe de cea mai bună calitate, Nokia G11 și Nokia G21 sunt preîncărcate cu Spotify și ExpressVPN. Spotify oferă, de asemenea, posesorilor de smartphone-uri Nokia acces la 70 de milioane de melodii și 3,2 milioane de podcasturi. Pentru confidențialitate sporită și mai multă liniște sufletească, ExpressVPN este acum disponibil pe toate noile smartphone-uri Nokia cu o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Nokia Go Earbuds 2+

Autonomie de lungă durată a bateriei, astfel încât să puteți rămâne conectat toată ziua

Durata de viață impresionantă a bateriei, de până la trei zile, este perfectă pentru cei care vor să-și desfășoare ziua fără să-și facă griji cu privire la autonomia rămasă. Indiferent dacă este vorba de imortalizarea unor amintiri cu familia sau urmărirea emisiunilor preferate, siguranța că puteți rămâne conectat toată ziua este simplă cu noile Nokia G11 și Nokia G21.

Activați noul mod Super Battery Saver pentru a prelungi și mai mult durata de viață a bateriei – puteți chiar alege unde se realizează exact economiile de energie, astfel încât să puteți accesa în continuare funcțiile cheie necesare. Nokia G11 și Nokia G21 permit, de asemenea, activarea acestei funcții în orice moment.

Răspuns rapid pentru o productivitate crescută

Deblocând puterea de 90Hz pentru prima dată în seria G, rata de refresh îmbunătățită face ca derularea și scrierea să fie și mai fluide, iar fotografiile arată mai clare.

 

Fotografii uluitoare cu Nokia G21

Camerele versatile cu lentile triple vor echipa pe oricine cu tot ce au nevoie pentru a crea fotografii cu aspect profesional, oferind detalii frumoase chiar si in cadrele mai întunecate. Pentru camera din față, inteligența AI asigură că selfie-urile tale de seară vor avea luminozitatea și claritatea potrivită. De asemenea, cu AI Super Resolution, noile telefoane cresc calitatea zoom-ului fotografiilor tale pentru un rezultat izbitor.

 

Design nou, aceeași durabilitate finlandeză

Prezentând un design complet nou, Nokia G11 și Nokia G21 sunt mai subțiri și mai ergonomice. Fabricat din policarbonat dur, noul design onorează durabilitatea și excelența nordică la care te-ai aștepta de la un telefon Nokia, aducând în același timp un aspect reîmprospătat gamei.

Pentru mai multă liniște sufletească, husa transparentă este disponibilă pentru ambele telefoane și va arăta frumusețea telefonului tău. Este realizat din materiale reciclate și poate fi, desigur, reciclat după utilizare.

 

Găsește-ți partenerul audio ideal

Pentru a oferi opțiunea de a alege, cele mai noi căști vin în versiuni cu cablu și wireless. Construite pentru confort, căștile Nokia wireless și căștile Nokia cu cablu oferă un bas extra puternic datorită driverelor de 40mm de înaltă calitate. Designul deosebit de ușor oferă o amortizare moale deasupra urechii și un braț pliabil pentru un plus de confort și simplitate. Apelarea ușoară, fără mâini și asistența inteligentă a asistentului vocal asigură o experiență perfectă, indiferent dacă lucrați sau ascultați melodiile preferate.

Dacă wireless este calea pe care o alegeți, fiți sigur că noile căști Nokia fără cablu vor ține pasul cu planurile Dvs. – bucurați-vă de până la 62 de ore de ascultare neîntreruptă cu o singură încărcare.

Oferind un sunet clar și un design confortabil la o valoare ultra-ridicată, noile căști Nokia Go Earbuds2 + sunt cu adevărat wireless și sunt dotate cu Environmental Noise Cancellation (ENC), care elimină zgomotul de fond pentru o claritate excelentă a vocii în apeluri. Evaluarea IPX4 înseamnă că sunt rezistente la transpirație și stropire – în combinație cu timpul de joacă de 24 de ore, te vor ajuta chiar și în cele mai ploioase zile. Vine cu un touch pad simplu pentru controlul sunetului și Fast Pair, astfel încât să vă puteți conecta instantaneu la dispozitivul Android.

Faceți un pas mai departe cu noile Nokia Go Earbuds2 Pro – având latență redusă pentru jocuri și modul video, vă puteți bucura de zero întârziere a redării audio pentru o experiență multimedia captivantă.

 

Preț și disponibilitate

 

  • Nokia G21 va fi disponibil în România începând din prima jumătate a lunii martie în culorile Nordic Blue (bleumarin) și Dusk (gri închis) în varianta de 4/64 GB, începând cu prețul de 799 RON
  • Nokia G11 va fi disponibil în România începând din prima jumătate a lunii martie în culorile Charcoal (gri închis/negru) și Ice (alb/albastru) în varianta de 3/32 GB începând cu prețul de 699 RON
  • Căștile Nokia Go Earbuds2 Pro vor fi disponibile pentru cumpărare începând din prima jumătate a lunii martie în culorile alb-negru
  • Căștile Nokia Go Earbuds2+ vor fi disponibile pentru cumpărare începând din prima jumătate a lunii martie în culorile alb-negru
  • Căștile Nokia cu cablu vor fi disponibile pentru cumpărare începând din prima jumătate a lunii martie în culorile alb-negru
  • Căștile Nokia fără cablu vor fi disponibile pentru cumpărare începând din prima jumătate a lunii martie în culorile alb-negru
  • Husa transparentă Nokia G11 va fi disponibilă din prima jumătate a lunii martie pe Nokia.com
  • Husa transparentă Nokia G21 va fi disponibilă din prima jumătate a lunii martie pe Nokia.com

Despre HMD Global

HMD Global Oy („HMD”), cu sediul în Espoo, Finlanda, este producătorul telefoanelor Nokia și serviciilor HMD. Misiunea HMD este de a oferi creativitate accesibilă pentru oricine. HMD creează și furnizează o gamă de smartphone-uri și telefoane clasice, având un portofoliu tot mai extins de servicii inovatoare. Dedicat securității, durabilității și calității, HMD deține licența exclusivă a brand-ului Nokia pentru telefoane, tablete și accesorii. Pentru mai multe informații, accesați www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Toate specificațiile, caracteristicile și alte informații despre produse furnizate pot fi modificate fără notificare prealabilă. Ofertele pot fi varia. Verificați disponibilitatea locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *