Pozele la morga, ceva sexi?

Acum ceva timp a fost postata aceasta poza si de atunci face inconjurul ziarelor si blogurilor o poza c-o blonda care s-a fotografiat langa un cadavru, la morga.
Da, pozele nu-mi arata altceva decat o simpla autopsie, efectuata, ce-i drept, de o blonda destul de atragatoare. Si atat. Nu-mi inspira groaza sau repulsie, precum fanilor zeroTV-ului, care cauta disperati pe Google “spintecatoarea de la morga”,”mihaela spintecatoarea de cadavre” si-asa mai departe.
Totusi, pozele de la morga demonstreaza ca neuronul singuratic al Mihaelei a luat-o rau de tot pe aratura… Bineinteles ca Mihaela a crezut ca barbatii de pe messenger ar putea fi usor impresionati cu ajutorul acestor poze macabre pentru cei care nu-s obisnuiti cu autopsiile. Totusi, s-a inselat… Acum a ajuns sa fie cunoscuta drept spintecatoarea de cadavre, nu doar o blonda c-un neuron defect si atat.
In ultima vreme am observat ca-i o adevarata moda sa-ti faci poze in spital, daca esti asistenta, infirmiera sau medic. Recunosc ca nu-s deloc tentat sa fac asemenea poze…
Iata si fotografia cu Mihaela, blonda de la morga:Voi ce parere aveti despre noua aceasta metoda de agatat pe internet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>