Alege să câștigi rapid cu Sole în Profitshare!

Cu o vechime de peste 3 ani în domeniul produselor de înfrumusețare din România Sole este unul din magazinele care au avut atracție imediată la public, dar nu s-au oprit doar aici continuând prin oferirea de metode de a câștiga bani direct din mediul online prin rețeaua de afiliere Profitshare. Profitshare este una dintre platformele de afiliere cu cele mai multe vânzări în mediul online.
SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness). Tot ce ai de făcut pentru a te bucura de aceste comisioane este să te înscrii pe platforma Profitshare și să promovezi produsele și ofertele celor de la Sole pe blogul tău.
Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Sole în Profitshare este ceea mai rapidă și sigură metodă de a câștiga bani în mediul online pentru că totul se realizează foarte rapid, clientul intră pe blogul tău, accesează banner-ul sau reclama postată pe el și astfel ajunge pe site-ul celor de la Sole. O dată ajuns are două posibilități fie cumpăra produsul, fie se hotărăște să revină într-o altă zi, cert este că dacă a ales să facă o comandă tu vei primi comisionul aferent vânzării.
Nu este nimic greu de exemplu dacă persoana care intră pe site se decide să cumpere parfumul L’OCCITANE Roses et reines apa de toaleta femei 75 ml , care pe site se găsește la prețul de 219 ,90 lei tu vei primii pe cont 21,99 Ron, deci gândește-te la ce sumă ajungi dacă ai mai mulți clienți sau dacă este vorba de o comandă mai mare.
Produsele de înfrumusețare sunt și vor rămâne mereu printre cele mai căutate fie că vorbim de femei sau chiar de bărbați, deci și șansele tale de câștig vor crește considerabil dacă alegi Sole în Profitshare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *