Afaceri cu Sole in Profitshare

Astazi o sa va vorbesc despre ceea mai simpla modalitate de a intra intr-o afacere direct in mediul online cu ajutorul a doua site-uri Sole si Profitshare. Primul este un site de produse de infrumusetare cu o vechime de 3 ani in acest domeniu, iar cel de al doilea este o platforma de afiliere prin care orice persoana poate sa castige bani simplu si rapid direct de acasa. In Profitshare fiecare firma hotaraste ce comisioane acorda pentru fiecare produs vandut, dar acest lucru este realizat inca de la inceput pentru ca fiecare din noi sa stie ce are de castigat. SoleShop.ro îți aduce comisioane de până 10% la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3% pentru articolele listate în gama Tech (smart watches, căști, brățări fitness).

Cu fiecare produs vandut tu beneficiezi de comisionul aferent. A atrage clienti pentru un site nu este atat de greu, tot ce ai nevoie este un blog si putine cunostinte de internet, pentru a putea pune bannerele direct pe blogul tau , in cel mai potrivit loc, pentru ca fiecare cititor care iti acceseaza link-ul poate deveni un posibil client al celor de la Sole.
Portofoliul SOLE include peste 3.000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 de dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri. Din aceasta cauza clientii vor fi mereu atrasi de posibilitatea de a cumpara cat mai multe produse si deci tu iti maresti foarte usor castigurile. SOLE in Profitshare este afacerea de care are nevoie fiecare dintre noi deoarece iti ofera o modalitate foarte simpla sa castigi bani.

Alege Sole deoarece este firma care iti ofera cele mai multe posibilitati de vanzare si datorita ei nu ai posibilitatea de a pierde viitori client, pentru ca la ei toate vanzarile au loc in mediul online fara posibilitatea comenzilor telefonice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *