Ce vrei de Craciun de la muzica

E o intrebare foarte interesanta pe care si-o pune Florin Grozea de la Hi-Q pe blogul sau, pe care-l citesc aproape zilnic, pentru ca-i primul blog al unui artist pop roman si pentru ca-mi place muzica celor de la Hi-Q. Am citit un post care trateaza aceeasi problema si pe monden.info, asa ca m-am hotarat sa scriu si eu un articol pe aceasta tema.
In primul rand, cred ca artistii care au cu adevarat valoare ar trebui mult mai mult mediatizati. Cred c-ar trebui sa se puna in primul rand accentul pe voce si apoi pe aspectul fizic al artistilor. Pentru ca, desi imi plac fetele foarte sexy care-si etaleaza fundul sau sanii, in concerte, in loc sa cante, cred ca mai bine le-ar sta in revistele pentru adulti decat pe scena. Dau bine in videoclipuri sau pe scena, cand fac playback, caci atunci cand incearca sa cante…
Problema plagiatului e din ce in ce mai actuala, un exemplu fiind melodia “compusa” de Moga pentru Catalin Josan si Maria Marinescu. Cred c-ar fi mult mai binem, atat pentru compozitori cat si pentru artisti ca piesele sa fie originale, pentru ca publicul nu uita.
Cam asta-mi doresc eu de Craciun de la industria muzicala romaneasca.
Si-as fi si eu interesat cam ce-si doresc de la industria muzicala romaneasca alinuta, drojdie, alexandra, s3ptember.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *