Pall-Ex România a transportat paletul cu numărul 400.000

Pall-Ex România a transportat de curând paletul cu numărul 400 000. Compania cu sediul central în Sibiu continuă să-și consolideze poziţia de lider de piaţă pentru servicii de transport express de mărfuri paletizate.

Pall-Ex România a transportat paletul cu numărul 400.000
 Creșterea volumului de marfă ne certifică faptul că suntem pe drumul cel bun. Suntem foarte atenți la reacțiile și sugestiile primite din partea clienților, deoarce ne ajută să devenim din ce în ce mai buni și, atâta timp cât ei sunt mulțumiți, noi avem siguranța că Pall-Ex răspunde nevoilor lor. Până la urmă, satisfacția clientului este cel mai important aspect în activitatea noastră și suntem convinși că reușim să oferim acest lucru zi de zi.  

Cătălin Chelaru- Commercial Manager al Pall-Ex România.

 Datorită flexibilității și eficienței demonstrate pe parcursul celor aproape 4 ani de existență, numărul clienților care ne-au acordat încredere este în continuă creștere. Deschiderea celor două noi huburi în București și Bacău, a contribuit la scurtarea timpilor de tranzit către orice destinație din România, precum și la oferirea de tarife mai avantajoase pentru clienții noștri.  Planurile de dezvoltare continuă, următorul pas fiind deschiderea celui de-al treila hub regional în Cluj-Napoca, ce va deservi în special clienții din Transilvania.

Pall-Ex este compania de logistică şi transport care dispune de cea mai întinsă reţea de depozite din România cu 28 de locaţii.  Prin intermediul reţelei Pall-Ex, marfa transportată beneficiază de asigurare de până la 15.000 de Euro pe palet, fără costuri suplimentare. Clientul își poate monitoriza transportul paletului său, prin modulul Track&Trace. Acest modul este gestionat de sistemul Twine, dezvoltat de Pall-Ex UK în ultimii 19 ani și implementat de către toți partenerii companiei. Dovada livrării se face în timp real prin SMS, cu efect vizibil imediat de către client.

Din 2011, Pall-Ex activează și în România, promovând un model inovator de afaceri. Modelul Pall-Ex permite formarea unei rețele de transportatori și distribuitori locali, care oferă un serviciu de livrare în 24 h a mărfurilor paletizate, pe întreg teritoriul țării.

 

 

Despre Pall-Ex Romania

Despre Pall-Ex

Fondată în 1996, rețeaua Pall-Ex a devenit unul dintre liderii europeni în materie de servicii logistice, fiind un concept nou pentru centrul și estul Europei. In Marea Britanie funcționează zece astfel de rețele, în Germania noua, în Italia și Spania patru, iar în Franța sunt șapte. Pall-Ex se află în creșterea volumului de afaceri, atât în Marea Britanie, cât și în Europa continentală, astăzi însumând 327 de membri, cu un volum de 3.1 milioane de paleți pe an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *