Care sunt tipurile de geam folositoare pentru nevoile tale

Fiecare dintre noi are un alt set de asteptări cu privire la cum ar trebui să fie locuința sau biroul ideal. Acestea trebuie totuși în viziunea fiecăruia dintre noi să ne ofere un mediu plăcut, confort termic și fonic, creând un mediu propice pentru îndeletnicirile de zi cu zi.
Klador Trust vine în întâmpinarea nevoilor fiecăruia dintre noi cu ajutorul geamurilor termopane și a tâmplăriei PVC de cea mai înaltă calitate oferită de piața din ziua de azi.
Astfel, în funcție de necesități fiecare poate opta pentru un anumit fel de fereastră. Cei care sunt mai sensibili la zgomotele din mediul ambiant pot opta pentru ferestre termopan care oferă un grad mai ridicat de izolare fonică, până la clasa de izolare fonică 5, iar cei care sunt mai puțin sensibili la zgomotele de fond au la îndemână ferestre cu un grad mai scăzut de izolare fonică, cum ar fi cele care oferă fonoizolare până la clasa de izolare fonică 4.
Un alt criteriu în funcție de care putem opta pentru un anumit fel de fereastră termopan este gradul de izolare termică. În funcție de tâmplăria PVC a acestora, gradul de izolare termică a geamurilor termopan poate diferi de la 1,6 W/m2K, până la 1,0 W/m2K. În alegerea tipului de fereastră termopan trebuie să ținem cont și de nivelul protecției antiefracție și de etanșeitatea la curenți de aer și averse pe care un geam termopan le poate oferi.
Așadar dacă doriți să aveți geamuri care vă oferă un nivel de protecție antiefracție mare precum și o etanșeitate ridicată puteți opta pentru geamuri termopan care sunt caracterizate prin nivelul înalt de protecție pe care îl oferă.
La Klador Trust aveți la dispoziție o gamă largă de geamuri termopan și tâmplărie PVC, fieccare client fiind în măsură să își asigure confortul termic și fonic dorit cu ajutorul geamurilor termopan și tâmplăriilor PVC cele mai potrivite pentru nevoile fiecăruia în parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *