Dacia sponsorizează Fundaţia Principesa Margareta a României cu un vehicul Duster Citeste mai mult: Dacia sponsorizează Fundaţia Principesa Margareta a României cu un vehicul Duster

Miercuri, 7 octombrie 2015, la Palatul Elisabeta din Bucureşti a avut loc ceremonia prilejuită de aniversarea parteneriatului dintre Dacia şi Fundaţia Principesa Margareta a României, găzduită de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu. Cu această ocazie, Nicolas Maure, preşedinte director general Dacia şi director general Grup Renault România, a înmânat cheile unui vehicul Duster Alteţei Sale Principesa Margareta a României. Mașina, oferită drept sponsorizare fundației, este versiunea Laureate, 4×2, culoare gri comète, echipată cu motor TCE 125, Euro 6, cu sistem start-stop.
Dacia sponsorizează Fundaţia Principesa Margareta a României cu un vehicul Duster

„Parteneriatul Dacia cu Fundaţia Principesa Margareta a României s-a născut dintr-un obiectiv comun: sprijinirea tinerelor talente, indiferent de domeniu. Prin parteneriatele cu 15 universități tehnice din toată țara și cu liceul din Mioveni, prin programele anuale de stagii, Grupul Renault oferă șansa multor studenți și elevi de a-și începe cariera în domeniul auto. Credem însă că și tinerii din alte domenii merită atenție și trebuie ajutați. De aceea, am oferit Fundaţiei Principesa Margareta a României o mașină nouă, un Duster, cu care să plece la drum într-o nouă etapă a programului „Tinere Talente”, a declarat Nicolas Maure, preşedinte director general Dacia.

„Compania Dacia s-a alăturat, din anul 2009, cu generozitate în susținerea proiectului Tinere Talente. Acest proiect este un model în societate. El arată că fiecare dintre noi poate schimba destine. Elevii și studenții pe care îi susținem, în fiecare an, reprezintă viitorul artei românești. Mulțumesc companiei Dacia pentru implicare constantă în activitățile și programele sociale și educaționale ale fundației și pentru cea mai recentă sponsorizare oferită – acest frumos automobil Dacia Duster”, a declarat Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României.

Fundaţia Principesa Margareta a României

Fundaţia Principesa Margareta a României a fost înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României împreună cu tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Fundaţia Principesa Margareta a României este o organizaţie neguvernamentală de elită care sprijină copii, tineri şi vârstnici prin intervenţii durabile bazate pe schimbul de experientă şi valori între generaţii.

Fundaţia Principesa Margareta a României a fost desemnată de români drept cea mai onestă organizaţie neguvernamentală în cadrul studiului Envero Brand Trust Index.

Despre Automobile Dacia

Dacia este principalul producător de automobile din România.
Obiectivul Dacia este acela de a produce o gamă de vehicule robuste, fiabile şi accesibile pentru clienţii români şi străini, la standarde de calitate Renault.
Calitatea produselor Dacia este recunoscută la nivel internaţional. În cadrul sondajelor realizate de institute şi publicaţii de specialitate, clienţii Dacia se declară foarte satisfăcuţi în legătură cu calitatea maşinilor Dacia.
Dacia este a doua marcă a Grupului Renault.

Citeste mai mult: Dacia sponsorizează Fundaţia Principesa Margareta a României cu un vehicul Duster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *