Topul accesoriilor pentru protecția telefonului: Capacele pentru spate și sticla temperată, preferate de tot mai mulți români

București, 3 decembrie 2015: Potrivit QuickMobile.ro, cel mai mare specialist în tehnologie din România, utilizatorii preferă, când vine vorba de protecția telefoanelor, capacele pentru spate și sticla temperată. În topul preferințelor românilor se mai regăsesc husele tip agendă și tocurile. Bugetul mediu alocat pentru acest tip de accesorii este de 150 de lei.

 

Capacele care acoperă doar spatele telefonului sunt preferate în special de cei care cumpără telefoane foarte subțiri și care doresc să scoată în evidență această caracteristică a dispozitivelor. Astfel, 53% dintre clienți aleg aceste accesorii. Pentru a veni în întâmpinarea acestei dorințe, QuickMobile a inclus în ofertă modele de capace pentru spate care au o grosime de doar 0,3 mm. Pentru acest tip de accesorii, românii cheltuiesc în medie 80 de lei.

 

În ceea ce privește protecția ecranului, românii aleg în număr tot mai mare sticla temperată, în detrimentul foliilor din plastic. Astfel, peste 90% dintre clienții QuickMobile cumpără protecții pentru ecran din sticlă temperată, iar restul aleg folii din plastic. Protecțiile din sticlă temperată, pentru care clienții alocă un buget mediu de 60 de lei, au următoarele avantaje: nu afectează calitatea culorilor afișate de ecran, se dezlipesc mai greu, nu prind aer sub ele și oferă o rezistență sporită în caz de șocuri.

 

Husele tip agendă, preferate de 38% dintre clienții QuickMobile, oferă și alte funcționalități, pe lângă protecție completă și eleganță. Multe modele sunt prevăzute cu buzunare pentru carduri și cărți de vizită, iar unele funcționează și ca suport pentru telefon, care îi permite utilizatorului să vizualizeze conținutul într-un mod confortabil. Bugetul mediu alocat de clienți pentru acest tip de produs este de 70 de lei.

 

Pe de alta parte, tocurile sunt preferate de 2% dintre clienți, în special de cei mai în vârstă, având ca avantaje faptul că pot fi folosite pentru o gamă mai largă de modele și prețul scăzut, bugetul mediu pentru achiziția acestora fiind de 50 de lei.

 

Spre deosebire de anii trecuții, când clienții țineau cont în primul rând de preț atunci când optau pentru o soluție de protecție pentru telefon, acum cele mai importante sunt detalii precum designul și calitatea produsului.

 

„Dacă în trecut s-a mers strict pe protecție, în detrimentul designului, acum lucrurile s-au schimbat. Producătorii mari de accesorii pentru protecția telefoanelor pun acum accent mai mare pe design și materiale premium”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

 

În privința alegerilor accesoriilor pentru protecția telefoanelor în funcție de sex, există unele diferențe: bărbații optează în special pentru huse din piele, simple, elegante și de culoare neagră, iar femeile pentru cele din categoria de lux, cu design deosebit și în culori la modă.

 

Există și o categorie de utilizatori care preferă să nu folosească accesorii de protecție pentru telefoane. Procentul acestora este însă redus, situându-se la 7% din totalul clienților QuickMobile.

 

# # #

 

Despre QuickMobile

 

După 10 ani de la înființare, QuickMobile a devenit cel mai mare specialist în tehnologie din România, datorită portofoliului extins și a disponibilității produselor în stoc.

QuickMobile.ro este unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, fiind completat de o rețea de puncte de vânzare în cele mai mari centre comerciale din țară.

 

Compania s-a extins pe piața internațională prin lansarea magazinului online QuickMobileShop.com, care livrează în toate cele 28 de state din cadrul Uniunii Europene. QuickMobile a externalizat operațiunile de service (reparație/înlocuire) către service-urile autorizate de producători, iar odată cu extinderea business-ului pe plan internațional, a lansat și platforma Service-Return.com, prin care clienții care solicită operațiuni de service o pot face simplu și rapid, oriunde din Europa.

 

Printre serviciile oferite de QuickMobile se numără: Service Express (prioritate în service-urile autorizate și reparație în maxim cinci zile), 28 de zile drept de retur (de care beneficiază atât persoanele fizice, cât și cele juridice), plata securizată cu cardul, transport gratuit și prioritate în livrare pentru toate comenzile achitate cu cardul, împachetare premium, plata în rate fixe (fără dobândă prin Card Avantaj, Star BT și Bonus Card), deschiderea coletului la livrare, livrare rapidă prin Fan Courier (coletul ajunge în 24 de ore), Service Return cu transport tur-retur gratuit oriunde în Europa, Tax Free (clienții din zonele non-UE pot solicita restituirea TVA), plata prin Bitcoin, Shopping în Avanpremieră (prin care clienții pot beneficia de produse disponibile în exclusivitate în România pentru o anumită perioadă de timp), Gift Card (pentru cei care nu știu ce cadou să ofere), Reduceri de QuickEnd (promoții speciale în fiecare weekend), plata la livrare (se plătește doar la livrarea coletului) și Card de fidelitate LYONESS (cashback și shopping points la orice produs cumpărat).

 

# # #

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *