Telefoane de la Coolpad, o noua firma sosita in Romania

Piața telefoanelor este în plina schimbare si cu toate ca exista aproximativ 1000 de branduri de smartphone-uri pe piața mondiala, unul dintre ele, clasat in top 10 la nivel mondial lipsea pana saptamana trecuta din Europa. Asadar, anuntam oficial si cu mandrie prezenta in Europa a Coolpad, numarul 7 pe piata globala a smartphone-urilor si numarul 4 in China. Coolpad Romania lansează in tara noastra doua astfel de smartphone-uri si anume, Coolpad Porto si smartphone Coolpad Modena. Fotografiile realizate cu Coolpad  sunt de o reala calitate, camera principala din spate avand 8Mpx si blit LED, iar camera din fata avand 5Mpx. Selfie-urile de la miezul noptii de la cele mai cool petreceri vor deveni un vis devenit realitate, din moment ce Coolpad  este dotat cu o camera cu lentila de 2.2, sensori BSI, care permite patrunderea unei lumini mai puternice si incadrarea unui spectru larg. Un zambet este suficient pentru declansarea camerei din fata care se bucura de un feature special de smile recognision. Daca un selfie nu poate surprinde toata atmosfera se poate opta pentru filmarea unui video full HD de 1080p.
Aceste smartphone-uri se adresează multor internauți și mai ales sunt adresate pentru
gamerii, devoratorii de filme, scurt metraje, filmulete funny, pasionatii de fotografie si muzica vor fi mai fericiti cu un Coolpad Modena echipat cu un ecran de 5.5”, procesor Qualcomm Snapdragon 410, 64 bit, 4 core si placa grafica Adreno™ 306 GPU. Coolpad Modenaeste perfect si pentru cei care sunt in permanenta miscare in primul rand datorita ecranului de imensiuni mari, cat si datorita autonomiei crescute oferita de bateria de 2500Ah, tehnologiei integrate 4G LTE si posibilitatii de a introduce 2 cartele in retele diferite – dual SIM.
Toți doritorii de smartphone-uri de o calitate foarte bună trebuie să stie ca brandul Coolpad a fost proiectat și lansat de Yulong Computer Telecomunication Scientific Co.Ltd. (“Yulong Telecomunications”), un actor major in industria de comunicații wireless din 1993. Yulong a contribuit la producția primelor smartphone-uri, a fost un lider dezvoltator si furnizor de smartphone-uri integrate, sisteme de date wireless și soluții de afaceri cu valoare adaugata in China. Compania a fost infiintata in anul 1993 si listata pe tabloul principal al bursei din Hong Kong, in decembrie 2004. Fiind unul dintre primii producatori axat pe cercetare și vanzari de smartphone-uri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *