Masatto lanseaza noua gama de fotolii cu masaj Rokol

MASATTO lansează nouă gama de produse Rokol pentru familie, fotolii cu masaj dedicate pentru relaxare și întreținere în fiecare zi. După ce în vara anului 2015 producătorul Rokol și-a deschis porțile în România cu gama premium de fotolii cu masaj, acum vine pe piață cu o gamă completă de produse care să acopere bugetul fiecărui client.
Vă așteptăm la showroom-ul Masatto din București și Cluj-Napoca pentru a testa fotolii cu masaj de la Rokol. Toate informațiile le gasiți pe www.masatto.ro.

Fotolii cu masaj pentru toată familia

Principala caracteristică a fotoliilor cu masaj pentru acasă este faptul că îmbină funcțiile de masaj cu sistemul de role și perne de aer, cu funcțiile de relaxare, mașinăria de masaj fiind proiectată să imite degetele unui maseor profesionist.

Astfel toată familia se va bucura de beneficiile masajului care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și activează funcționarea armonioasă a corpului între Yin&Yang.

Coordonarea dintre Yin&Yang este practic crucială pentru sănătatea corpului uman, iar menținerea echilibrului este principalul criteriu care stopează îmbolnăvirea.

Fotolii cu masaj recent lansate în România:

Gama de fotolii pentru acasă: Rokol 2669, Rokol 7203F, Rokol 7905S.

Gama premium pentru centre medicale dar și pentru acasă: Rokol 7805L, Rokol 7908L, Rokol 8900 4D.

Pentru detalii și informații complete vizitați pagina www.masatto.ro

Inovații de la Rokol. Rokol este un producător cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Încă din 2001 Rokol a cooperat cu Panasonic din Japonia dezvoltând cele mai inovative tehnologii de masaj iar acum este partener startegic cu LG Electronic.

Fotoliile din gama Rokol pentru acasă vin cu un design rafinat pentru un stil de viață modern și oferă o paletă largă de funcții de masaj pentru familia dumneavoastră. Mecanismul cu 4 role este înlocuit cu noua tehnologie 2D cu 6 role de masaj pentru o finețe crescută a masajului. Sistemul terapeutic de încălzire, masajul cu perne de aer, șina de tip ”S” sau ”L” și rolele pentru talpă întregesc programele pentru stimularea circulație sângelui, detensionare musculară și articulară.

După o zi lungă la serviciu, sau după un antrenament extenuant, nimic nu e mai plăcut decât un masaj al corpului, pentru a elimina oboseala.

Fotoliile premium Rokol 7805L și Rokol 7908L sunt echipate cusistemul complex 3D cu 6 role masaj și încălzire ceramică, perne de aer multistrat, șină de tip ”S” și ”L” și control facil direct de pe telecomandă, telefon sau tabletă. Modelul Rokol 8900 folosește tehnologie de masaj 4D fiind cel mai complex fotoliu din lume.

Pentru detalii și informații complete vizitați pagina www.masatto.ro

Testare gratuită în București și Cluj Napoca. Vă așteptăm la showroom-ul MASATTO din București pentru a testa gama completă de fotolii cu masaj de la Rokol. De asemenea veți beneficia de cele mai bune informații oferite de un consultant Masatto.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *