Rădăcini Motors revine cu un nou showroom Opel în Constanța

Deschis la finalul lunii februarie 2017, noul showroom Opel este localizat în partea de vest a orașului, pe Bd. Aurel Vlaicu 133-135.
Noul showroom Opel Constanta
Noul showroom Opel Constanta

Primitor. Confortabil. Atrăgător

Noul showroom Opel Rădăcini Motors din Bd. Aurel Vlaicu nr. 133-135 oferă un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite prezentarea modelelor Opel în cele mai bune condiții.

Parte a celui mai mare importator și dealer Opel din România (cu peste 21.000 de autovehicule vândute până la finalul anului 2016), Rădăcini Motors Constanța, pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include pe lângă noul showroom, o unitate service, servicii și asistență la standardele Opel.

Noul Showroom Opel poate fi accesat cu usurință fiind situat în apropiere de intrarea în oraș dinspre autostrada A2, pe Bvd. Bulevardul Aurel Vlaicu 133-135 în zona sensului giratoriu al podului IPMC. Detalii complete pe constanta.radacini.ro

„La Rădăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzari și service au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților nostri.” au declarat reprezentații Rădăcini Motors Constanța.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *