Ce mai poate face copilul tau in timpul liber?

Suntem parinti iar grija pentru cei ca cei mici sa nu duca lipsa de nimic ne preocupa tot timpul.
Traim in fiecare zi inconjurati de gadgeturi precum: telefoane, tablete , smartwatch-uri sau jucarii ce pot fi puse sa faca tot felul de chestii haioase sau mai putin interesante direct de pe telefonul nostru mobil fie el cu Android sa iOS.

Tehnologia a evoluat foarte repede, atat de repede incat nici nu ne-am dat seama. Ai auzit probabil de producatorul de masini hibride Tesla, autovehicule a caror functionare se bazeaza exclusiv pe energia stocata in baterii – iata asadar inca un exemplu care arata dezvoltarea stiintei in folosul nostru.

Pentru noi, cei mai cu multi ani in spate, este mai greu sa intelegem cum functioneaza toate aceste lucruri sau poate nu mai avem timpul necesar pentru a le descoperi dar ce ati spune daca le-am oferi celor mici sansa sa descopere aceste noutati in timpul cand acestia nu sunt la scoala, sa nu mai il piarda degeaba pe net? Ce ai spune daca copilul tau ar realiza singur un robotel care sa urmeze un traseu predefinit?

Acum ai ocazia sa ii oferi sansa unica sa invete cum functioneaza tehnologia moderna intr-un mod care ii va face placere. Academia Inventeaza.ro ofera cursuri copiilor si adolescentilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani in cele mai actuale domenii ale tehnicii: robotica, Electronica si IT.

Aceste cursuri ii vor contribui la dezvoltarea abilitatilor sociale si de munca in echipa ale copilului tau si il vor stimula ae asculte si sa ajute pe cei din jurul sau. Cursul este 90% practic si dezvolta atat logica cat si inteligenta celor care il vor urma.

Mai multe informati despre proiectele lor hardware si software, dar si despre activitatea acestora sunt disponibile si pe aceasta pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *