Vrei sa faci un cadou exceptional celor dragi?

Mi se intampla mereu ca prima jumatate a anului sa fie una extrem de relaxanta fara prea multe batai de cap. Lucrurile se intampla normal in cursul firesc, fara evenimente cotidiene de o insemnatate prea mare. Cu toate acestea in a doua jumatate a anului lucrurile se schimba deoarece majoritatea celor apropiati, printre care as aminti: prieteni, rude, familie isi serbeaza zilele de nastere, prilej cu ocazia carora trebuie sa particip si eu, fapt care sincer nu as putea spune ca-mi displace. Partea grea este atunci cand trebuie sa aleg cadourile pe care le voi face. Invitatiile nu sunt nici ele putine iar standardele mele in ceea ce priveste cadourile ajung de cele mai multe ori sa fie inalte. Vreau ca an de an lucrurile sa fie originale si sa impresioneze. Pentru anul acesta, meditatia pentru cadouri a inceput inca de pe acum, din vara. M-am tot gandit la ceea ce nu ar mai trebui sa mai cumpar insa n-as putea spune ca am avut prea mult castig de cauza intrucat inspiratia nu prea m-a ajutat. Cu toate astea in timpul unor cautari aprinse de dorinta de a gasi ceva original, mi-a fost dat sa ajung pe site-ul bhalla.ro, magazin online pe care l-am vazut aproape ca pe un rai al obiectelor handmade. Am regasit pe site bratari dama, bratari handmade desigur, si multe altele printre care as aminti si cercei, coliere handmade respectiv bratari barbatesti.

Site-ul mi-a placut din prima nu doar pentru ca era bine structurat iar eu am ca si profesie domeniul de activitate IT. Documentandu-ma putin despre produsele pe care le-as putea achizitiona am gasit bratari Shamballa despre care se spune ca sunt importante pentru ca pot atinge pacea, fericirea, linistea, perfectiunea pentru regasirea echilibrul interior. Ba mai mult acestea sunt confectionate manual si au efecte benefice asupra psihicului purtatorului, datorita pietrelor naturale semipretioase din care sunt confectionate. M-am bucurat pentru ca anul acesta ii voi putea surprinde pe toti cei dragi mie cu lucruri handmade speciale care sper eu sa-i calauzeasca mereu cu energii pozitive si o aura buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>