Samsung Galaxy Note7, disponibil la precomandă

București, 16 august 2016 – Samsung Electronics Europa a anunțat începerea precomenzilor pentru noul Galaxy Note7 pe piețele din Europa. Stocurile vor fi limitate din cauza numărului de cereri fără precedent pentru noul dispozitiv din seria Galaxy.

Interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 l-a depășit deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe canalele digitale Samsung. Datorită cererii foarte mari, Samsung intenționează să limiteze numărul de dispozitive oferite la precomandă, pentru a se asigura că poate onora toate comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare, luna viitoare.

„Cererea pentru smartphone-urile noastre premium este extrem de mare, fapt dovedit deja de succesul Galaxy S7 și S7 edge, iar design-ul elegant și inovațiile noului Galaxy Note7, precum funcția de scanare a irisului și stylus-ul îmbunătățit, adaugă și mai multă valoare portofoliului nostru de dispozitive,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Mountain View

„Reacția pieței și feedback-ul pozitiv primit de la operatori și parteneri ne arată că Galaxy Note7 ne va depăși cu mult așteptările de vânzări în regiune. Așadar, am decis să limităm numărul dispozitivelor disponibile în oferta de precomandă, fapt ce ne va permite să onorăm comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare, evitând posibila dezamagire a utilizatorilor în eventualitatea în care aceștia nu își vor putea achiziționa dispozitivul imediat dupa lansarea comercială.”

Utilizatorii europeni își pot precomanda noul Galaxy Note7 începând de astăzi de la operatori și partenerii oficiali Samsung și vor primi noul headset Samsung Gear VR alături de noul lor smartphone.

Galaxy Note7 va fi pus în vânzare în Europa începând de vineri, 2 septembrie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați http://www.samsung.com/ro/home/

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *