De ce e necesar sa avem un sistem de alarma wireless?

Atat pentru case, cat si pentru sedii de firma, sistemele de alarma wireless cum sunt cele bazate pe tehnologie de ultima ora din gama de kituri alarma wireless Chuango au devenit ceva absolut necesar. Pana nu de mult timp se foloseau cu succes sisteme de alarma bazate pe conexiuni prin cablu, insa acum sunt foarte populare kiturile wireless, iar asta din mai multe motive ce au legatura cu avantajele aduse de noua tehnologie:

 

Fara cabluri

 

Deoarece nu sunt folosite cabluri pentru sistemele de alarma wireless, acestea sunt mult mai practice, nu e necesar nici un fel de spatiu pentru cabluri si nu va trebui sa strici aspectul cladirii cu instalarea de fire inutile.

 

Portabilitatea mai buna

 

Atunci cand ai cabluri instalate peste tot este extrem de greu sa faci orice mutare a sistemului dintr-un loc in altul, pentru ca implica eforturi mari si chiar cheltuieli. Daca ai un sistem de alarma fara fir insa, acest lucru este foarte usor, pentru ca nu conteaza ce configuratie are noul spatiu, sistemele wireless potrivindu-se perfect in diverse configuratii de spatiu.

 

Acopera distante mai mari

 

Dispozitivele de alarma fara fir pot acoperi fara probleme distante de cateva zeci de metri, iar asta le face ideale pentru cladiri mai mari.

 

Nu pot fi sabotate

 

Daca potentiallii infractori puteau sabota un sistem clasic de alarma, sistemele wireless sunt extrem de greu daca nu imposibil de sabotat.

 

Functioneaza bine la distanta

 

Un astfel de sistem de alarma are senzori, care declanseaza alarma atunci cand apar probleme si vei putea afla acest lucru de la distanta, oricunde te-ai afla.

 

Instalarea se face mai usor

 

Dispozitivele de supravaghere fara fir sunt cele mai bune solutii pentru orice cladire realizata din materiale cum ar fi caramida, piatra sau beton. Nu sunt necesare cunostinte avansate de instalare ca si in cazul dispozitivelor cu fir.

 

Un sistem de alarma este recomandat pentru siguranta oricarei locuinte sau oricarui sediu de firma, indiferent ce tip de alarma este folosit, cu fir sau wireless. Totusi, expertii in sisteme de supraveghere recomanda sistemele wireless si mai ales pe cele noi, pentru ca au incorporata cea mai noua tehnologie si au functii noi, care se pot dovedi foarte utile. Daca vrei sa iti instalezi un sistem de alarma wireless poti alege diverse branduri, cum ar fi Texecom, Elmes sau Chuango.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *