Transport persoane la cele mai ieftine preturi? Nelly Tour este raspunsul!

Esti in cautarea unor servicii de transport persoane, un transport public, pe rute interne sau internationale, in functie de nevoi? Ei bine, afla ca Nelly Tour din Bucuresti este o echipa de profesionisti care presteaza acest gen de servicii la preturi fara concurenta, iar plecarea se face, de regula, din capitala. Insa pentru a afla alte detalii despre aceste servicii, citeste urmatorul articol.
Transport persoane la cele mai ieftine preturi? Nelly Tour este raspunsul!
Cine ofera servicii de transport persoane?

Fie ca este vorba despre servicii de transport persoane in Romania sau in marile orase din Europa, cel mai potrivit partener este Nelly Tour.

Nelly Tour este o societate tanara care abia din 2009 activeaza pe piata din Romania, insa serviciile prestate se ridica la cele mai inalte standarde de calitate. Chiar daca s-a infiintat intr-o perioada de criza, Nelly Tour a stiut sa se faca remarcata si apreciata si a devenit chiar una dintre cele mai cautate firme de transport persoane din Bucuresti. Prin multa munca si implicare, prin seriozitate si profesionalism maxim, compania a castigat increderea clientilor sai care revin de fiecare data la serviciile sale.

Si pentru ca Nelly Tour a inteles ca necesitatile clientilor sunt diferite, oferta in ceea ce priveste serviciile de transport persoane este deosebit de bogata. Astfel, vei putea alege transport national sau international, transport in masini mici sau in autobuze de 50 de persoane. Important este faptul ca toate autovehiculele sunt asigurate CASCO, sunt in perfecta stare de functionare si au reviziile la zi, iar soferii Nelly Tour se pricep la ceea ce fac si o fac foarte bine.

Ce-ti propune Nelly Tour in materie de servicii de transport persoane?

In primul rand trebuie sa stii ca aceste servicii sunt prestate cu maxim de seriozitate si ca se refera la servicii prestate in orice oras din Romania sau chiar in stainatate. De asemenea, Nelly Tour ofera servicii de transport persoane in toate tipurile de autoturisme si microbuze avand urmatoarele capacitati de transport:

– 4 + 1;

– 7 + 1 – Mercedes Vito;

– 8 + 1 – Volkswagen Transporter, Renault Trafic sau Opel Vivaro;

– 16 + 1 – Mercedes Sprinter;

– 19 + 1;

– 26 + 1 + 1 – Minibus ISUZU;

– 45 + 1 + 1 – Autocar Mercedes.

Astfel, in functie de necesitatile tale, daca vrei sa pleci singur sau cu familia si intreaga gasca in vacanta, Nelly Tour iti ofera posibilitatea de a pleca cu totii impreuna in acelasi autovehicul, caci, dupa cum vezi, capacitatea acestora poate fi mai mica sau mai mare.

Serviciile de transport persoane se pot presta si pentru grupurile organizate, minim 4 persoane, pentru gradinite, scoli, excursii, transport angajati sau afterschool. Personalul companiei este calificat si are experienta in domeniu si iti sta mereu la dispozitie, non-stop, cu sfaturi utile, cu informatii suplimentare, dar si cu asistenta tehnica dedicata.

Desigur, Nelly Tour ofera si servicii de inchiriere autoturisme, insa doar modelele 4 + 1, 7 +1, 8 + 1, cu sau fara sofer, servicii ideale pentru familiile mari care doresc sa plece impreuna in vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *