Peripetii in caz de necunostinta

Cati dintre voi stiu ce este un aparat geometrie roti 3D? cati dintre voi au trecut oare prin peripetiile, daca le pot numi asa, prin care am trecut si eu, nestiind ca masina mea trebuie sa faca cunostinta cu un stand geometrie directie roti 3D macar o data pe an?

Insa azi vom vorbi despre anumite echipamente tehnice, echipamente, de care noi fetele habar nu avem, insa este de preferat ca sa stim deoarece nu toate avem langa noi constant un barbat fie el, frate, tata sau sot care sa ne indrume.
Asa ca am hotarat sa scriu astazi, in special ma adresez celor ca mine, despre ce am facut eu in ultimii ani de cand mi-am cumparat masina.

Nu intelegeam de ce in fiecare anotimp cand toti oamenii normali isi schimba cauciucurile cele de vara cu cele de iarna si invers in functie de anotimp, eu trebuia sa cumpar altele noi deoarece cauciucurile mele erau tocate, in asa fel incat nu imi asigurau o buna siguranta pe soselele noastre.

De fiecare data trebuia sa cumpar alta pereche de cauciucuri, si aveam si oarecum retineri sa vorbesc despre acest subiect la servici cu colegii de teama sa nu imi spuna ca avea masina ceva.
Intr-un final am aflat, eram la o vulcanizare intr-o dimineata sa mi se verifice o roata care se tot dezumfla, si baiatul care lucra acolo a vazut ca rotile din fata erau tocate, dar tocate si mi-a zis ca trebuie sa imi fac directia masinii si unghiul de fuga.

M-a intrebat apoi daca volanul meu trage intr-o parte si i-am zis ca da, atunci el mi-a zis ca am gumele pe fata foarte tocate si ca trebuie sa merg intr-un service auto ca sa reglez unghiul de fuga.
Asa am descoperit si eu de ce era nevoie sa imi schimb cauciucurile in fiecare sezon, si totodata am fost uimita si de cei de la care le cumparam ca nu imi spuneau nimic din dorinta de a le face vanzare.

I-am multumit baiatului de la vulcanizare, si am plecat direct in service cu masina, unde am vazut pentru prima data un aparat geometrie directie roti cu ajutorul caruia se regleaza unghiul de fuga.
Asa ca dragii mei, daca sunteti sofer si aveti o masina de intretinut documentati-va, intrebati nu faceti ca mine sa aruncati cu banii pe fereastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>