Vrei sa slabesti? Poarta cristale semipretioase!

Lupta cu kilogramele in plus este pe zi ce trece una dintre cele mai dificile lupte cu care ne confruntam, indiferent de sex ori alte criterii. Acumularea de kilograme in plus se datoreaza multor motive, problemele digestive, stresul ori educatia alimentara precara fiind doar cateva dintre motivele pentru care la un moment dat ajungem sa avem o greutate mai mare decat ce-a normala. Din momentul in care constatam acest lucru, incepem o lupta dura atat cu noi cat si cu kilogramele in plus pe care le avem. In aceasta lupta dura si de durata, cristalele semipretioase reprezinta un aliat de nadejde pe care ne putem baza pentru a putea scapa de surplusul de kilograme. Cum ne pot ajuta niste cristale semipretioase sa scapam de kilogramele in plus? Desi la prima vedere acest lucru este imposibil, puterile pe care le au unele cristale semipretioase sunt foarte utile in lupta cu surplusul de kilograme. Avand in vedere acest lucru iata care sunt aceste cristale semipretioase si cum ne pot ajuta acestea atunci cand vrem sa slabim:
piatra

 • Fiind un bun stimulator al puterii de concentrare, apatitul este foarte util persoanelor care au o pofta de mancare exagerata pentru ca prin purtarea acestui tip de cristal semipretios cumpatarea devine cuvant de ordine in momentul in care vine vorba despre aliementatie.
 • Persoanele care au probleme cu sistemul digestiv trebuie sa poarte ametist pentru ca acest tip de cristal ajuta la ameliorarea acestor probleme printr-o stimulare mai buna a digestiei.
 • Cuartul roz este un alt tip de cristal semipretios care pe langa frumusetea pe care o emana este foarte util in lupta cu surplusul de kilograme deoarece si acest tip de cristal ajuta la potolirea dorintei de a manca mai mult decat este cazul.
 • Lipsa increderii in fortele proprii ori a ambitiei reprezinta alte doua motive pentru care multi dintre noi nu reusesc sa slabeasca in momentul in care isi propun acest lucru. Purtarea rodocrozitului si citrinului ajuta foarte mult in acest sens pentru ca aceste doua cristale semipretioase alunga energiile negative si ofera foarte mult optimism, perseverenta si incredere in propriile forte, lucruri esentiale in lupta cu surplusul de kilograme.
 • In cazul in care te intrebi de unde poti achizitiona aceste cristale semipretioase, e-crystals.com reprezinta raspunsul la aceasta intrebare.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>