Mancare la timp si in conditii de maxima igiena

Toamna veselia este in toi, iar nuntile nu mai contenesc, de aceea in cantine si restaurante este necesara Hota inox pentru ca personalul de la bucatarie sa-si desfasoare activitatea in conditii ideale. Hota se impune si pentru restaurantele instalate in hotel ca mirosul sa nu invadeze camerele si culoarele imobilului. Hotele de inox au proprietatea de a absorbi mirosurile, dar si de a purifica aerul datorita proprietatilor inoxului. In plus ele sunt elegante fiind usor de curatat si rezistente in timp. Interiorul bucatariei se mentine imaculat, fara pete de umezeala sau grasime pe pereti sau funingine ori fum pe tavan datorita hotei.

Daca pana la deschiderea sezonului nuntilor bucataria  nu a fost dotata corespunzator, acum este cazul sa fie comandata Masina taiat legume de ultima generatie. Echipamentul executa cu rapiditate operatiunile, in plus taie constant si corect legumele si lucreaza in tacere, motorul nefiind zgomotos. Topk.ro are la vanzare masina de taiat legume in cantitati industriale: 300 kilograme pe ora. Lamele din otel inoxidabil pot fi usor curatate, nu se oxideaza in timp si se demonteaza cu usurinta. Echipamentul inlocuieste munca obositoare a trei-patru oameni si costa numai 380 euro.  Produsul este certificat international pentru functionarea sa in cele mai igienice conditii si pentru securitatea pe care o asigura celui care-l utilizeaza.  Greutatea produsului este de 29 de kilograme.

Personalul restaurantului ar trebui sa aiba la dispozitie si un sterilizator cutite. Magazinul pune la dispozitia cumparatorilor sterilizatoare de capacitate diferita: 10 sau 20 de cutite. Temperatura de lucru a dispozitivelor este reglabila de la 0 la 110 grade Celsius, iar greutatea de 6,5 kilograme. Sistemul de alimentare si evacuare a apei este prevazut cu robinet.

Este nevoie de frigider profesional pentru pastrarea tuturor alimentelor perisabile si tigaie basculanta de capacitate mare. Tigaie basculanta pe gaz cu comanda electronica 132 lt este dotata cu un sistem de control al temperaturii de lucru. In plus, are un sistem independent de alimentare cu apa, sistem de evacuare produs finit, aprindere piezoelectrica, arzatoare de mare putere, valva siguranta gaz, sistem automat de oprire a gazelor in cazul unor defectiuni.

Mixer planetar omogenizeaza cantitati industriale de aluat intr-un timp rapid.
Cu feliator mezeluri farfuriile de aperitive devin opere de arta si pot fi portionate cantitati imense intr-un timp record.

Masina tocat carne asigura material prima pentru umplutura sarmalelor sau realizarea chiftelutelor. Intr-o bucatarie mare activitatea este intensa de dimineata pana seara, iar aceste echipamente usureaza munca personalului si asigura pregatirea mancarii la timp si in conditii igienice pentru consumatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *