Ceasurile Guess un mit

Ceasmania a reusit sa demonteze recent mitul despre ceasuri Guess conform caruia aceste ceasuri originale sunt cele mai scumpe din lume fiindca au fost purtate de  Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra. Din fericire, orice cumparator din Romania isi poate permite un asemenea exemplar, desi poseda un mecanism eficient, care indica ora in mod precis si o eleganta rafinata fiind un icon si un trensetter al industriei.

Guess Romania isi gaseste ecoul si implinirea in cele 119 produse expuse pe Ceasmania, ceasuri de mana pentru dama sau barbati.

Adeptii carcasei rotunde au la dispozitie 96 de modele, in timp ce fanii carcasei patrate 5, iar celei dreptunghiulare 4. Ceasul de dama GUESS TRIBECA W0896L2 fascineaza prin aspect si cucereste prin functionalitatea si caracteristicile sale. Carcasa dreptunghiulara este din otel inoxidabil, bezelul fiind incrustat cu pietre. Bratara este in ton cu carcasa, adica tot aurie si tot din otel inoxidabil, catarama tip bijuterie contribuind la o inchidere securizata, prin urmare nu riscati sa va pierdeti bijuteria de la mana. Din cei 582 de lei, 16 se intorc la dumneavoastra, iar livrarea la adresa indicate este gratuita.

Pe cat este de frumos si de bun un ceas Guess, pe atat este de accesibil cumparatorilor din Romania, mai ales daca sunt clientii fideli ai celui mai aprovizionat magazin de ceasuri de mana Ceasmania.

Fiindca ador culoarea bleu, mi-am propus sa caut un ceas guess de acesta culoare, pe care sa-l asortez garderobei mele. Ceasul de dama GUESS SHOWSTOPPER W0772L3 corespunde tuturor exigentelor mele cromatice fiind un joc inconfundabil de culori argintiu, alb si bleu. Afisajul complet indica data, 24h, ora, minute, secunde, ziua saptamanii.

L-am vazut si multe minute nu am indraznit sa ma uit la pret crezand ca-mi este inaccesibil finaciar, dar stupoare, costa doar 576 de lei, din aceasta suma, magazinul inapoindu-mi 16 sub forma unui cupon valoric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *