V2 Viper S a primit update la Android™ 7.0, Nougat

V2 ViperS
Smartphone-ul Allview V2 Viper S a primit update la Android 7.0, Nougat. Update-ul se realizeaza over the air (OTA), iar procedura aferenta poate fi descarcata de pe site-ul allview.ro.

Noul sistem de operare aduce numeroase imbunatatiri pentru utilizatori: securitate sporita asigurata prin cele mai recente patch-uri oferite de Google, reducerea volumului de date utilizate in fundal de catre aplicatii, o noua interfata pentru aplicatia de setari si bara de stare/notificare, accesul la System UI Tuner pentru setari UI (configurare bara de stare si de navigare, functie „Nu deranja”, gesturi pentru Split screen).

In plus, V2 Viper S integreaza de acum si functia Emergency Rescue, care permite utilizatorilor sa trimita in cazul unei urgente un mesaj insotit de coordonatele sale catre mai multe contacte prestabilite.

Noul update imbunatateste de asemenea experienta multitasking gratie functiei Split screen, dar si Google Nearby, care permite schimbul de mesaje si continut cu dispozitive aflate in apropiere, chiar si cand acestea nu utilizeaza aceeasi retea locala sau acelasi sistem de operare.

Versiunea Android 7.0, Nougat integreaza aplicatiile Google Rich Communication Services (Google dialer, Google Messenger si carrier services), insa pentru ca acest serviciu nu este activ inca in Europa, primele sale doua componente functioneaza momentan in configuratia clasica.

V2 Viper S este rezultatul colaborarii cu Google si MediaTek, fiind primul smartphone din lume care a integrat conceptul FastPass. Noua versiune de soft ramane la fel de aerisita si stabila, pentru a le oferi utilizatorilor flexibilitate in alegerea aplicatiilor, dar si viteze de reactie considerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *