Poarta de acces către lumea digitală: Noul monitor Philips cu andocare USB

241B7QUPEB_ftl_rflx
Într-o lume mai interconectată decât oricând, utilizatorii din mediul de afaceri apreciază modalități inteligente și ușoare de a conecta numeroasele dispozitive digitale de care au nevoie pentru a rămâne productivi la locul de muncă. Noul monitor de 24 inchi, oferit de MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare este un nou model cu sistem de andocare USB. Monitorul este adecvat pentru dispozitive de tip ultra-book cu conectivitate limitată, pentru locurile de muncă flexibile și utilizatorii dinamici. Acest monitor are capacitatea de redare video si audio și se conectează la Internet sau Intranet printr-un singur cablu SuperSpeed USB. De asemenea, oferă acces la toate perifericele care sunt conectate la monitor printr-un hub USB cu trei porturi USB 3.0.

Poarta spre lumea digitală: Conectivitate prin hub USB

Artem Khomenko, Product Manager Philips monitoare Europa din cadrul MMD, explică de ce este extrem de importantă andocarea USB: “Vedem o convergență sporită a platformelor media digitale, cum ar fi PC-urile, notebook-urile, telefoanele inteligente și tabletele, iar conectivitatea mobilă este în creștere. Pentru mulți utilizatori din mediul business, monitorul reprezintă o singură platformă pentru streaming de conținut dintr-o serie de dispozitive. Conectivitatea fantastică pe care o oferă acest monitor este răspunsul acestor nevoi“.

Cu ajutorul interfeței USB 3.0 și Ethernet încorporate, display-ul inovativ 241B7QUPEB B-line permite utilizatorilor să conecteze notebook-ul (sau telefonul) și să transfere conținutul fără efort la ecranul mai spațios al monitorului.

Perifericele, precum tastaturile full-sized, mouse-ul, HDD-ul extern, camera foto și drive-ul USB, pot fi conectate la hub-ul USB al monitorului. Acest lucru este practic mai ales pentru notebook-urile ultra-subțiri care au câțiva conectori proprii. Printre perifericele care nu vor trebui să fie atașate sunt boxele audio: monitorul vine cu două difuzoare stereo integrate ce reproduc excelent sunetul.

Imagini de calitate pentru profesioniști

Opțiunile de conectivitate a monitorului sunt compatibile cu o calitate excelentă a vizionării, prin intermediul rezoluției Full HD (1920 x 1080) și a culorilor corecte ce reproduc un conținut clar și exact. Cu tehnologia IPS avansată, ecranul asigură imagini clare cu culori vii și unghiuri de vizualizare excelente.

Angajat pentru sănătate

Cel mai nou monitor B-line de 24 inchi consolidează angajamentul MMD de a face produse care nu numai că au ca scop să ajute consumatorii să fie mai productivi, ci și să depună eforturi pentru a oferi beneficii pe termen lung pentru sănătatea utilizatorilor. 241B7QUPEB este echipat cu Philips LowBlue Mode, care utilizează o tehnologie software inteligentă pentru a reduce luminozitatea undelor create de lumina albastra, care în timp poate avea un impact negativ asupra vederii. În plus, monitorul este echipat cu o bază ergonomică, reglabilă. SmartErgoBase permite reglarea în funcție de înălțime, pivotarea la 90 de grade, înclinarea și rotirea exacta în poziția corectă – asigurand o poziție mai buna pentru lucrul la birou.

Dar acest lucru nu este totul – noul monitor include și mai multe caracteristici pentru a menține utilizatorii neobositi mai mult timp. Monitorul include si tehnologia Flicker-free (anti-scintilatie), o soluție care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirile, pentru o vizionare mai confortabilă pe ecrane cu iluminare cu LED. SmartImage, o performanta tehnologie Philips, analizează conținutul ecranului și optimizează în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și videoclipurilor pentru o performanță optimă a ecranului.

Monitorul B-line Philips 241B7QUPEB va fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna iunie 2017 la un pret recomandat de 1259 Lei.

 

Specificații Tehnice:

Specification Philips 241B7QUPEB B-line display
LCD panel type IPS technology
Backlighting technology W-LED
Panel size 23.8 inch / 60.5 cm
Aspect ratio 16:9
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60Hz
Effective viewing area 527 x 296.5 mm
Viewing angle 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 million
Color gamut 99% sRGB
SmartContrast 20,000,000:1
USB Connectivity · USB: USB 3.0 x 3

· Signal Input: USB 3.0 upstream

· Audio In/Out: through USB

· RJ45: through USB

· Microphone in: through USB

· Headphone out: through USB

Connectivity · Signal Input: VGA (Analog ), USB 3.0 upstream

· Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

Convenience · Built-in speakers: 2 W x 2

· SmartImage, Input, PowerSensor, Menu, Power On/Off

· Kensington lock, VESA mount (100 x 100 mm)

· Plug & Play Compatibility: DDC/CI (VGA only), Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Stand · Height adjustment: 150 mm

· Pivot: 90 degree

· Swivel: -175/175 degree

· Tilt: -5/30 degree

Sustainability · Environmental and energy: EnergyStar 7.0, PowerSensor, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS

· Recyclable packaging material: 100 %

· Post consumer recycled plastic: 85%

· Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B,
SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO edge, TUV Ergo, TUV/GS, EPA, WEEE, UKRAINIAN, ICES-003, SASO, KUCAS
Cabinet · Front bezel, rear cover and foot: Black

· Finish: Texture

What’s in the box · Monitor with stand

· Cables: D-Sub cable, USB cable, Power cable

· User Documentation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *