Transport decedati, ajutor de nadejde in nenorocire

Decesul in familie se dovedeste piatra de incercare a tuturor membrilor, atat din cauza pierderii de neinlocuit, cat si a formalitatilor ce implica transportul decedatului si inhumarea acestuia.
In cazul in care decesul a avut loc la spital sau departe de domiciliu, chiar si in strainatate, prima problema care trebuie rezolvata este transport decedati.

Nu este indicat ca mortul sa fie adus acasa de catre un membru al familiei, care se afla intr-o stare emotionala ce nu-i permite sa se concentreze la trafic. Nu trebuie sa punem in dificultate nici prietenii sau cunoscutii, care, desi le-ar veni greu sa ne refuze, nu s-ar simti confortabil cu sicriul pe sau in masina.

Solutia cea mai eleganta si functionala o reprezinta solicitarea unui ajutor autorizat pentru transportul decedatului, adica apelarea la o firma serioasa, cu experienta in domeniu, cu autovehicule speciale si echipa formata din doi soferi, daca distanta dintre localitate si locul decesului este foarte mare.

De regula, firmele serioase ofera un pachet complex de servicii pentru transportul funerar care include:
-pregatirea sicriului ales
-crucea inscriptionata corespunzator
-punerea la dispozitie a medicului care sa constate decesul
– Setul necesar de documente: certificate de deces, autorizatie inhumare, pasaport mortuar, certificate imbalsamare
-autopsierea, imbalsamarea si aranjarea faciala
-manipularea sicriului si a crucii de catre personalul pus la dispozitie de catre firma.

Tot ajutorul acesta in situatiile dramatice ale vietii este acordat la cele mai avantajoase preturi din tara, iar la urmatorul numar de telefon 004 0768 000 440 se ofera consultanta gratuita non-stop. Firmele serioase care se ocupa de transporturi decedati colaboreaza cu asociatii funerare din Europa, consulate romanesti, companii transport aerian si coroane funerare.

Fie ca este vorba sa se transporte decedatul cativa kilometrii sau sute de kilometri este bine sa se apeleze la serviciile autorizate, la firme cu experienta care dispun de autovehicule specializate in transporturi funerare si personal calificat pentru aceasta activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>