Economii substantiale la intretinere cu rulouri exterioare de aluminiu

Intretinerea unei locuinte costa foarte mult, atat iarna, cat si vara. Sa ne gandim la aerul conditionat care functioneaza non-stop vara si la factura de electricitate care trebuie achitata. Praful care intra in locuinta cand aerisim camerele dimineata se inlatura cu ajutorul aspiratorului, care este si el mare consumator de curent.
Montarea de rulouri exterioare aluminiu inseamna economii substantiale la facturi. Ele sunt la fel de eficiente si iarna, cand ne vor ajuta sa stocam 25% din caldura, astfel ca nu vor mai fi uriase cheltuielile de incalzire. Dar economiile nu provin doar din izolarea termica.

Cand tragem rulourile, peretii si lucrurile din casa nu se mai decoloreaza sau murdaresc, mobila nu se mai deterioreaza. Rulourile exterioare din aluminiu garanteaza viata lunga a mobilei, indiferent din ce material ar fi facuta: prefabricate sau lemn masiv. Vopseaua nu se va ridica in locurile in care radiatiile solare nocive au actionat. Acelasi lucru se-ntampla si cu peretii, acestia nu vor crapa, nu se vor umple de praf si nu vor necesita reimprospatare cu vopsele.

Toate lucrurile din casa la care tinem se pastreaza mai mult si mai bine: covoare, fotolii, cuverturi. Cheltuielile neprevazute sunt stopate cu o investitie minima. Mai sunt si alte economii datorate rulourilor exterioare de aluminiu? Da, cele facute pentru restabilirea sanatatii cauzate de intemperii: caldura excesiva, zgomot, praf, lumina orbitoare. Toti acesti factori nocivi actioneaza impreuna erodandu-ne sanatatea, echilibrul organismului si trasformandu-ne in niste oameni apatici, care daca nu-si schimba felul de a fi risca si pierderea locului de munca.
Rulourile exterioare securizeaza locuinta si sunt ideale si pentru camerele copiilor pe timp de furtuna sau cand acestia se sperie de orice.

Din pacate, oamenii abordeaza simplist problema, spunand ca pot supravietui si fara rulouri exterioare din aluminiu la case, dar lista economiilor si a beneficiilor ar trebui sa-i constientizeze de importanta montarii acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *