Betisoarele parfumate nu au pret

In vechime, sfintii sfatuiau, ajutau si vindecau fara sa ia bani pentru asta, tocmai datorita acestui fapt vorbim de pret betisoare parfumate in mod simbolic.
Lemnul sfant tamaduieste trupul si sufletul si optimizeaza relatiile dintre oameni aproape gratuit. 20 de betisoare parfumate palo santo costa 3,30 de roni ceea ce inseamna ca se plateste mult mai putin de 1 leu pe betisor.
In stabilirea acestor preturi intra multa generozitate si dorinta de a face binele, stiut fiind cu cat efort se creste un asemenea copac, plus eforturile de procesare pana ajunge betisor parfumat ca si cheltuielile de transport sa fie adus in Romania de la capatul lumii.

Pachetul antitutun aduce in familii economii anuale de mii de lei, stiut fiind ce scumpe sunt tigarile. Cu toate acestea ele nu costa mai mult, fiindca distribuitorii vor binele umanitatii.
Cele care garanteaza succesul in afaceri sau pachetul casa de bani realizeaza triplarea veniturilor, cu toate acestea nu percep comisioane sau cota-parte din beneficiu.
Pretul este stabilit in favoarea omului de rand care se confrunta cu o multime de greutati si are nevoie de un ajutor pentru a se redresa.

Sunt oamenii care ar cere pret maxim pentru restabilirea armoniei in casa, alungarea stresului si a depresiei. Sunt locatari care ar da tot ce au sa scape de spiritele rele care le bantuie spatiul vital.
Toate cele 117 pachete de betisoare aromate costa la fel, desi valoreaza o avere prin binele individual si colectiv pe care il aduc in lume.

Aromate sau simple, ele functioneaza ca talismane ale locuintei si familiei, ca bariere impotriva bolilor, microbilor, spiritelor rele si energiilor negative.
Aromoterapia este indicata in perioadele de criza din viata omului:
-adolescenta, menopauza, batranete, cand au loc transformari masive in organism
-perioade foarte stresante si momente tensionate din familie
-examene, interviuri de angajare.
In concluzie, desi betisoarele parfumate din lemnul sfant aduc beneficii incomensurabile, preturile lor sunt minuscule.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>