Logitech lansează camera BRIO 4K STREAM EDITION

Logitech Brio 4K Streaming Feature 3
Noua cameră Ultra-High Definition oferă cea mai bună calitate video pentru gameri și streameri

Logitech lansează astăzi camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION. Noua cameră Ultra HD 4K permite realizarea și difuzarea unor sesiuni de streaming de impact, captând până și cele mai mici detalii faciale la o calitate video HD de 1080p la 60 de cadre pe secundă.

Cu opțiunea Ultra HD 4K și HDR (high dynamic range), BRIO 4K STREAM EDITION oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a unui video full HD și ajustează automat schimbările de luminiozitate pentru ca imaginea să nu fie întunecată atunci când există iluminare laterală sau când mișcarea se face din exterior spre interior. De asemenea, Ultra HD 4K surprinde cele mai mici detalii și expresii faciale, pe care le redă în culori vii și clare iar calitatea full HD se menține indiferent dacă se mărește sau micșorează imaginea prin zoom, astfel că audiența rămâne conectată permanent la ce se întâmplă, indiferent de iluminarea decorului.

Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION realizează clipuri video realiste cu un frame rate foarte ridicat, la o rezoluție de 1080p și 60 de cadre pe secundă atunci când este utilizat modul prioritar pentru frame rate. Acest lucru reduce decalajul imaginii atunci când se realizează o înregistrare în slow-motion sau reluarea video-ului. De asemenea, camera dispune de ChromaCam, o aplicație AI oferită de Personify, care neutralizează elementele aglomerate din decor prin estomparea, înlăturarea sau înlocuirea lor pentru a obține o imagine profesională indiferent de locul de filmare. Unghiul camerei poate fi ajustat la 65 sau 78 de grade pentru obținerea unui câmp vizual mai îngust care să păstreze focus-ul pe persoana din fața camerei sau să se extindă la 90 de grade pentru a cuprinde întreg cadrul.

“Broadcasting-ul a devenit un fenomen social –utilizatorii petrec de două ori mai mult timp urmărind sesiuni live de stream, comparativ cu timpul petrecut jucându-se sau realizând propriul material video – Twitch, Youtube și Mixer devenind noua televiziune a acestei generații”, menționează Guillaume Bourelly, product manager pentru divizia de camere web în cadrul Logitech. “BRIO 4K STREAM EDITION reprezintă rezultatul optimizării bine-cunoscutului model de cameră pentru streaming, BRIO. Produsul final este o cameră web care are tot ce și-ar dori un streamer profesionist pentru a obține o interacțiune mai bună cu publicul său. Pentru a captura toate detaliile 4K în timp real, modul prioritar care favorizează frame rate-ul asigură un flux video la rezoluție 1080p și 60 de cadre pe secundă, cu un frame rate constant și o soluție complet integrată cu XSplit Broadcaster”.

Colaborând cu SplitmediaLabs, companie ce oferă soluții de software în zona de gaming broadcast, tehnologiile XSplitTM Broadcaster și XSplit Gamecaster au fost optimizate într-o singură soluție all-in-one, camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION. Fiecare cameră vine la pachet cu o licență premium XSplit, valabilă timp de 12 luni și care include aplicațiile XSplit Broadcaster și XSplit Gamecaster. În plus, ca urmare a sprijinului primit de către Logitech BRIO STREAM din partea OBS, utilizatorii pot începe un stream imediat ce au desfăcut ambalajul.

Preț și disponibilitate
Camera Logitech BRIO 4K STREAM EDITION este disponibilă în Europa la un preț recomandat de 249 EUR. Pentru informații suplimentare puteți vizita site-ul Logitech.com

Despre Logitech
Logitech concepe device-uri care îşi găsesc locul în viaţa de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experienţele digitale pe care şi le doresc. În urmă cu peste 30 de ani, Logitech a început să-i conecteze pe oameni prin computere, iar în acest moment crează produse care îi aduc pe aceștia mai aproape prin muzică, gaming, video şi computing. Înfiinţată în 1981, Logitech International este o companie elveţiană listată la SIX Swiss Exchange (LOGN) şi la Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech se găsesc la www.logitech.com și pe blog.logitech.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *