Magic Promo.ro, aliatul magic in promovare

Sunt un blogger devorat de patima pentru publicitate, iar asta imi ocupa placut tot timpul. Imi place sa aflu tot ce apare nou in materie de bunuri de consum de orice tip, de la alimente, la electrocasnice, cosmetice si imbracaminte, servicii noi. Sunt invitat la deschiderea de farmacii, de magazine de cosmetice si restaurante, la diferite evenimente pe care le onorez cu prezenta pentru a afla lucruri noi.
Trebuie sa va marturisesc cu sinceritate ca asa am aflat de Magicpromo.ro, iar materialele promotionale realizate de ei le pastrez cu sfintenie fiindca sunt cele mai bune si mai frumoase.
Obisnuiesc ca la sfarsitul evenimentelor sa le multumesc gazdelor pentru organizare si sa le cer detalii despre reusita evenimentelor. Raspunsurile pe care le-am primit au continut denumirea magazinului prezentat mai sus si au fost completate de urmatoarele precizari:

-am putut oferi cele mai frumoase si sugestive materiale promotionale, datorita lor. Au fost alaturi de noi din primul moment. In 48 de ore dupa discutie si plasarea comenzii, am primit pachetul cu produsele pe care vi le-am putut oferi astazi cu ocazia lansarii noastre.
-agendele si pixurile din lemn de bambus provin de la Magic Promo.ro, noi “suntem vinovati” de mesajul promotional pe care ei, colaboratorii nostri de nadejde, l-au primit cu entuziasm si l-au gravat pe obiecte. Au lucrat repede si bine. Ii recomandam din toata inima. Au peste 20 000 de produse in stoc!

Cum laudele nu mai conteneau, iar eu implineam 10 ani de activitate, cu ocazia aniversarii unui deceniu de viata a blogului meu, m-am gandit sa-mi premiez cititorii fideli. Gadgeturile este domeniul meu de activitate. Nu credeam sa le pot personaliza, dar avand in vedere lucrurile bune pe care le auzisem despre ei, m-au facut sa le caut site-ul.
Co ocazia implinirii a 10 ani de activitate, mi-am premiat cititorii fideli cu SELFIE STICK CAPTURE ALBASTRU cu numele blogului meu si am fost cu totii multumiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>