Mandra ca sunt olteanca

Esti fata si, pe deasupra, olteanca? Nu-i asa ca, inca din copilarie, ai auzit jdemii de bancuri proaste pe chestia asta, unele spuse special pentru a te jigni? Nu-i asa ca facatorii de glume proaste continua sa te umple de disperare pentru ca, avand mintea odihnita, nu obosesc niciodata? Nu-i asa ca ai ripostat pana te-a lovit lehamitea, dar parca, totusi, nu vrei sa capitulezi ?

E clar ca ai nevoie de ceva cu care sa le inchizi gura „binevoitorilor”! Stii ce-ti trebuie? Iti spunem noi: ai nevoie de un Tricou Misto! La tricouri cu mesaje, gasesti unul pe care sa scrie negru pe alb: „Mandra ca sunt olteanca”!
Sau poate ca esti adreleanca sau moldoveanca – este ca ai avut si tu parte de aceleasi „atentii” din partea „semenilor binevoitori” la scoala, la serviciu si chiar in vacanta? Nicio problema – avem tricouri cu mesaj si pentru ardelence, si pentru moldovence!

Iar daca nu vrei ca mesajul tau sa fie scris negru pe alb, ci alb pe negru (sau pe rosu, sau pe albastru, sau pe verde… sau pe orice culoare vrei tu!), nicio problema! Avem tricouri de toate culorile (si marimile, de la S la XXL), produse de Fruit of the Loom Valueweight si Stedman Classis ST2000, 100% bumbac de 150g/mp!

In plus, daca vrei ca mesajul tau (care poate fi imprimat pe fata Tricoului Misto, pe spatele lui sau oriunde in alta parte) sa fie insotit de un alt desen decat cel din baza noastra de date, iarasi nu e nicio problema – avem avem unelte de personalizare cu care iti putem face tot ce vrei! Poti gasi pe site-ul nostru un Designer cu care-ti poti personaliza produsele cum ai tu chef, chiar si cu un desen facut de tine. Acesta insa trebuie transpus in format electronic, iar reyolutia sa sa fie de cel putin 1024×720 pixeli. Si toate astea pentru cel mult 39,90 RON! Poti plati in ramburs sau cu cardul. Ne gasesti la numarul de telefon 0726.264.736 si ne poti trimite un e-mail pe adresa office@tricouri-misto.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>