Casa, dulce casa!

Se spune ca acasa este locul in care ne duce mereu sufletul fiindca doar acolo isi gaseste el linistea. Pentru ca el este curat si de origine divina, in mod cert ca doreste sa aleaga apartamente noi Sisesti. Iata motivele pentru care un apartament nou din Sisesti va fi locul in care sufletul se va intoarce mereu:

1) Zona este curata. Este cumplit sa locuiesti in vecinatatea unei gropi de gunoi, a unei uzine sau a unui abator! Lacul si padurea vor linisti sufletul chiar si in momentele dramatice ale vietii.
2) Blocurile nu sunt gri si triste, nici nu cade tencuiala sau bucati din acoperis. Ar fi o proba de imaturitate cumpararea unui apartament intr-un bloc antic sau cu bulina, fiindca “are un pret mai mic”. O astfel de alegere poate fi fatala intregii familii.
3) Camerele sunt spatioase si luminoase, ferestrele largi permit accesul soarelui in ele, balcoanele si terasele nu dau impresia de prizonier intr-o cutie de chibrit.
4) Intimitatea fiecarui locatar este respectata. Nu se aud zgomote sau soapte din apartamentul vecin. Se spune ca locuinta serveste omului pentru a se retrage din societate, a se replia si a pune la punct strategia de actionare in campul pragmatic social. Vecinul nu trebuie sa auda planuri sau secrete de familie.
5) Aici viata la bloc nu este o invitatie a locatarilor la sedentarism si delasare: telenovele, cafele peste cafele, mancare si obezitate, ci o provocare permanenta la miscare in aer liber.

Ultimele apartamente noi din Sisesti dispar pe rand datorita luxului pe care-l ofera, preturilor, oportunitatilor. Nicaieri nu veti mai gasi atata verdeata, liniste si aer curat ca aici.
Nu irositi sansa de a oferi sufletului casa dulce dupa care tanjeste! Banii se fac in timp, se pot restitui, dar o casa buna din moment ce e pierduta, pierduta ramane!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>