Cum folosești la maxim puterea tehnologiei USB-C Salvează timp, crește productivitatea și bucură-te de mobilitate crescută

În zilele noastre, când lumea este mereu pe fugă și în continuă schimbare, noțiunea de mobilitate a luat amploare. Fie acasă, la muncă, fie oriunde altundeva, stilul de viață activ modern necesită o tehnologie capabilă să țină pasul cu utilizatorii ei. Portabilitatea, conectivitatea și flexibilitatea nu mai sunt o opțiune, ci mai degrabă o necesitate. USB-C, cea mai recentă descoperire în materie de tehnologii de transferare a datelor, face ca viața unei persoane active să fie mult mai ușoară. MMD, companie care ocupă o poziție de lider pe piața de tehnologie și partener licențiat pentru monitoarele Philips, oferă o selecție de monitoare cu conectare prin USB care cultivă toată puterea și potențialul tehnologiei USB de ultimă oră astfel încât utilizatorii să se bucure de confort și productivitate sporită.

Un standard în curs de dezvoltare

Probabil viitor conector standard pentru industria tehnologică, cea mai nouă generație de USB-C permite utilizatorilor să îl folosească pentru încărcare, transfer audio video și pentru a se conecta la Internet, toate acestea cu un singur cablu. Având o dimensiune de doar 2,4 mm, se potrivește atât pentru dispozitive portabile cât și pentru un notebook normal. În plus, este reversibil și poate fi inserat indiferent de cum este orientat – o caracteristică simplă dar ingenioasă, pe care oricine a încercat conectarea unui cablu cu mufă clasică o va aprecia. Cu forma unitară, USB-C este prevăzut să trasforme porturile specifice în tehnologie de domeniul trecutului, devenind un standard pentru industrie deoarece permițe utilizatorilor să se conecteze și să își încarce laptopul fără a se chinui cu multiple cabluri USB și conectori. Porturile de tip C pot, de asemenea, să suporte o gamă variată de diferite protocoale folosind “Alternate modes”, ceea ce însemnă că utilizatorii pot să realizeze trecerea în HDMI, VGA, DisplayPort și multe altele.

Creat pentru mișcare

Conceput pentru stațiile de lucru multifuncționale, monitoarele Philips cu porturi USB oferă toată viteza și diversitatea unui USB-C într-un pachet elegant și intuitiv. Datorită unei conectări simple, printr-un singur cablu USB, monitorul devinde un mijloc prin care utilizatorii pot transfera instant informații, pot să încarce notebook-ul sau să îl folosească ca o stație de andocare obișnuită, fără a folosi spațiu suplimentar de pe birou. La acest monitor se pot conecta periferice precum o tastatură, mouse, HDD extern, cameră sau căști iar dacă utilizatorii vor să folosească o conexiune de Internet prin cablu, o pot face prin utilizarea portului standard RJ45. Aceste monitoare acoperă toate necesitățile indiferent dacă vorbim de un graphic designer care are nevoie să conecteze mai multe monitoare între ele pentru a extinde limita de conectivitate a dispozitivelor sau un manager, mereu aflat în căutarea posibilităților maxime și spații de muncă flexibile. Trei modele Philips cu porturi USB-C sunt pregătite să îndeplinească cerințele stilului de viață activ din zilele noastre.

Philips 241B7QUPBEB B-line USB-C docking display

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest monitor permite nu doar funcționalitatea de andocare, ci și legarea în line a până la 4 monitoare conectate la același calculator, folosind un singur cablu USB-C. În afară de extinderea spațiului de muncă și conectivitate, monitorul de 24 de inchi nu a uitat de importanța ergonomiei și ajustabilității. Caracteristici precum modul LowBlue și tehnologia Flicker-free oferă beneficii pe termen lung: LowBlue reduce undele scurte de lumină albastră care nu sunt benefice pentru vedere, timp în care tehnologia Flicker-free reglează luminozitatea și oferă confort vizual.

  • Philips 258B6QUEB B-line USB-C docking display

Philips 258B6QUEB este un monitor de 25 de inchi, cu port USB-C, care este ușor adaptabil indiferent de spațiu și utilizare și se potrivește nevoilor utilizatorilor din categoria de business. Rezoluția Quad HD asigură imagini uimitoare și clare. În plus, baza SmartErgoBase îi oferă utilizatorului posibilitatea de a înclina, roti și ridica monitorul pentru a obține poziția optimă de vizionare. Marginile foarte subțiri crează o imagine impecabilă și maximizează aria vizuală.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Disponibil din noiembrie 2017: Philips 328P6AUBREB P-line USB-C docking display

Modelul Philips de 32 de inchi se potrivește perfect pentru uz professional, cu aplicații utilizate pentru design grafic precum CAD 3D graphics, Adobe Creative Cloud și pentru editare foto. Oferă imagini de înaltă calitate la o rezoluție QHD, HDR și spațiu de culoare 99% Adobe RGB.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *